Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Našli sme tajný kód: Prezradíme vám, ako vyhrať iPhone 5

Našli sme tajný kód: Prezradíme vám, ako vyhrať iPhone 5 Zobraziť galériu (2)
Našli sme tajný kód: Prezradíme vám, ako vyhrať iPhone 5

Zistili sme kód, vďaka ktorému môžete okamžite hrať o mobily v súťaži Hotel pre spotrebiče. Upozornil nás na neho čitateľ, ktorý ho odhalil počas hrania hry. Kód sme vyskúšali a naozaj funguje.

Stačí ísť na túto stránku, kliknúť kdekoľvek na voľnú plochu,  napísať „codes“ (bez úvodzoviek) a stlačiť Enter. V tej chvíli sa pri všetkých výhrach zobrazí výherný kód, na ktorý by ste inak museli čakať aj jednu hodinu! Potom sa stačí už iba zaregistrovať a ste v hre.

Pozor: kód bol odhalený na poslednú chvíľu, ak chcete hrať, urobte to dnes, lebo hra o posledných 8 smartfónov a iPhone 5 už končí.

Ako to celé vzniklo?

Hry niekedy obsahujú kódy (alebo cheaty), ktoré používajú tvorcovia, keď hru vytvárajú. Pre programátorov je totiž dôležité, aby sa vedeli rýchlo dostať tam, kam potrebujú. Niekedy v hrách takého cheaty zostanú zabudnuté.

Takže, zatiaľ čo tvorcovia súťaže Hotel pre spotrebiče chceli, aby ľudia poctivo odsedeli čas na stránke a pracne odhalili celé kódy potrebné pre výhru, vy to môžete urobiť za pár sekúnd.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu