Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prijmi výzvu a zapoj sa do najväčšej študentskej súťaže na svete

Prijmi výzvu a zapoj sa do najväčšej študentskej súťaže na svete Zobraziť galériu (3)
Prijmi výzvu a zapoj sa do najväčšej študentskej súťaže na svete

Máš jedinečnú príležitosť zabezpečiť si účasť na prestížnej medzinárodnej súťaži v riadení firiem Global Management Challenge. Až do 30. októbra 2013 sa môžeš prihlásiť a skúsiť zmerať svoje sily najprv v národnej a neskôr i medzinárodnej konkurencii študentov z 33 krajín sveta. Organizátor súťaže Vysoká škola finančné a administratívne ako hlavnú cenu venuje bezplatné štúdium MBA v spolupráci so City University of Seattle.

Súťaž Global Management Challenge overuje teoretické aj praktické manažérske zručnosti študentov a súčasne ich učí niesť dôsledky svojich rozhodnutí. Len na nich totiž záleží, či virtuálne firma, ktorú riadi, uspeje na vybraných trhoch. Jednou z hlavných predností súťaže je spolupráca študentov s prestížnymi firmami. Tie sa do projektu zapájajú nielen ako partneri, ale aj ako patróni podporujúce svoje tímy. Firmy poskytujú súťažiacim odbornú pomoc a zasväcujú ich do princípov riadenia spoločnosti, samotné rozhodnutie sú ale plne na študentoch.


Tohtoročný 12. ročník začína v utorok 14. novembra slávnostným zahájením. Víťaz národného kola, ktoré vyvrcholí 27. marca vyhlásením výsledkov, sa zúčastní svetového finále v Soči. Generálnym partnerom je J & T a hlavným partnerom sú spoločnosti Kariera.sk a VSM/City. Viac informácií nájdeš na www.vsfs.cz/gmcsk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu