Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Laci Strike: musel som tancovať ako iní pískali

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR článok)

Hoci si Laci Strike a jeho Street Dance Academy určujú pesničky na vystúpeniach sami, tentoraz sa museli prispôsobiť iným. Bratislavčania zobrali osud tanečníkov do svojich rúk a vyberali im hudbu priamo počas vystúpenia. Publikum si túto možnosť dosýta užilo a dalo tanečníkom poriadne zabrať.

Vďaka spoločnosti Lenovo mali ľudia na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave moc nad tanečníkmi a vyberali im pesničky, ktoré mohli hoci aj po pár sekundách meniť. I keď Laci už mal skúsenosti s tancovaním na ulici, improvizácia na základe neustále sa meniacej hudby bola výzvou aj pre neho.

„Improvizácia je pre mňa a mojich tanečníkov výbornou skúsenosťou. Je potrebné úplne sa zžiť s rôznymi pesničkami, reagovať na meniacu sa atmosféru a samozrejme, pritom ľuďom ukázať, že tanec je najmä o zábave. Na základe reakcií publika sme radi, že sa nám to podarilo,“ povedal Laci Strike o ich tanečnej improvizácii počas akcie „Lenovo hviezdy idú do ulíc“, ktorá sa konala 19. septembra.

Výber pesničiek prebiehal na novom tablete Lenovo S6000, ktorý prešiel mnohými rukami a ulahodil tak každému, kto mal chuť vyskúšať si jeden z najtenších 10-palcových tabletov na trhu. Lenovo umožnilo okoloidúcim otestovať aj hudobný tablet Lenovo A1000 a Lenovo  A3000, ktorý podporuje využitie 2 SIM kariet súčasne.

S novými Lenovo tabletmi môžu zákazníci vyhrať atraktívne zážitky. Každý, kto si v termíne 16. septembra až 31.októbra kúpi niektorý z Lenovo tabletov, bude zaradený do súťaže o zážitkové darčeky ako tandemový zoskok padákom, bungee jumping, let balónom alebo paintball. Viac informácií o súťaži nájdete na stránkach partnerských e-shopov: datacomp.sk, shark.sk, lenovoonline.skitsk.sk.

„Sme radi, že môžeme našu značku spojiť s príjemnými zážitkami a dobrou zábavou, pretože práve o tom sú naše nové tablety. Sú ľahké, výkonné, ponúkajú veľký priestor na zábavu a spájajú blízkych,“ povedal Vladimír Varzaly, Country sales manager spoločnosti Lenovo.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu