Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Supermarket "zabil": Alkohol v oddelení pre školákov a čo vaše zážitky?!

Späť do školy, aj s alkoholom.
Späť do školy, aj s alkoholom. (Zdroj: mirror.co.uk)

SWANSEA - S kurióznymi akciami, podivnými nápismi aj hrúbkami na výveskách sa snáď už stretol každý, komu prischla v domácnosti úloha nákupcu. Tentokrát sa o zaujímavý obchodnícky počin postaral supermarket v Británii, ktorý premiestnil fľaše s alkoholom na naozaj "vhodne" zvolené miesto.

Podľa portálu mirror.co.uk boli zákazníci Tesca v britskom Swansea šokovaní umiestnením alkoholu pod veľký nápis "Späť do školy". Väčšina by totiž očakávala, že tam nájde zošity, perá, ceruzky či farbičky, a nie fľaše s destilátmi. Školopovinné deti by si totiž mali prichystať na vyučovanie trochu iné pomôcky ako napríklad vysokopercentný alkohol.

Zákazníčka Susan Llyodová (56) sa však podelila so svojskejším pohľadom na situáciu. "Možno si myslia, že rodičia si potrebujú vypiť, aby sa vyrovnali so stresom z nového školského roka," uviedla žena.

Tamojšie Tesco objasnilo, že fotografia bola urobená v čase, kedy premiestňovali tovar. Zjavne si nikto neuvedomil, že najprv by bolo asi dobré odstrániť nápis.

Supermarket
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Stretli ste sa aj vy s podobnou kuriozitou v obchode a stihli ste si urobiť fotodokumentáciu? V tom prípade nám svoje snímky posielajte na adresu fotky@topky.sk a podeľte sa o ne prostredníctvom nášho portálu aj s inými čitateľmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu