Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Aj vy chcete 330 €? Založte si Dobrý účet!

Aj vy chcete 330 €? Založte si Dobrý účet! Zobraziť galériu (3)
Aj vy chcete 330 €? Založte si Dobrý účet! (Zdroj: postova banka)

Získať vďaka bežnému účtu 330 eur? To tu ešte nebolo. Poštová banka prináša jedinečnú možnosť, ako dostať 13. plat od Poštovej banky vo výške 330 eur. Stačí, ak si do 20. októbra založíte Dobrý účet v Poštovej banke a budete ho aktívne používať. Na získanie 13. platu od Poštovej banky s Dobrým účtom stačia 3 jednoduché kroky:

1. Nechajte si naňho mesačne zasielať mzdu minimálne vo výške 500 eur

2. Zaplaťte kartou  za nákup aspoň 5-krát mesačne

3. Zrealizujte si na svojom účte 2 trvalé príkazy alebo inkasá mesačne

Poštovej banke nie je jedno, aké benefity k svojmu účtu dostanete. Vy sami sa môžete rozhodnúť, ako odmenu k Dobrému účtu vo výške 330 eur využijete. Či si zaplatíte zaslúžený relax, vybavíte vianočné darčeky alebo ich  miniete na bežný chod domácnosti. Vy najlepšie viete, na čo sa vám zídu.

Okrem 13. platu od Poštovej banky v hodnote 330 eur budete môcť využívať aj skvelé výhody Dobrého účtu už za 4 eurá mesačne. Získate všetky najčastejšie bankové služby neobmedzene a za jeden poplatok. V rámci balíka získate neobmedzene prijaté platby, trvalé príkazy, inkasá, platby kartou, operácie realizované cez internet banking, výbery z našich bankomatov a viac ako 1 200 Poštomatov umiestnených na Slovenskej pošte. Navyše s ním máte k dispozícii bezplatne SMS notifikácie, čím budete mať dokonalý prehľad o pohyboch na svojom účte. V cene je aj vydanie a vedenie platobnej karty podľa vášho výberu – môžete si vybrať embosovanú MasterCard Standard, Maestro alebo Bratislavskú mestskú kartu.

Dobrý účet sa postará o vás aj vašich blízkych

S Dobrým účtom navyše dostanete späť 0,5 % z platby kartou. Táto odmena za platby kartou môže byť pripísaná na ľubovoľný osobný účet vedený v Poštovej banke. V praxi to znamená, že svoju odmenu za platbu kartou môže posielať napríklad na účet svojich detí či rodičov.

Dobrý účet so zľavou pre seniorov a juniorov

Dobrý účet je dobrý aj pre seniorov a juniorov, pretože obsahuje všetky vyššie spomínané služby. Rozdiel je len v cene – Dobrý účet pre mladých vo veku od 15 do 26 rokov je za 1 euro mesačne, Dobrý účet pre seniorov je za 2 eurá mesačne.

Ponuka platí len pre prvých 10 000 nových klientov. Tak neváhajte a založte si Dobrý účet ešte dnes.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu