Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Agresívna babka z metra napadla reportérov: Potom prišlo šokujúce priznanie!

Julča je zrejme vážne chorá Zobraziť galériu (2)
Julča je zrejme vážne chorá (Zdroj: tn.cz)

PRAHA - Česká seniorka, ktorá sa stala verejne známou vďaka svojmu agresívnemu správaniu, sa neupokojila. Práve naopak; keď sa s ňou v tejto súvislosti chceli porozprávať reportéri, napadla ich. Vzduchom lietali facky aj pľuvance.

Staršiu ženu, ktorá si hovorí Julča, pozná v susednom Česku už hádam každý. V pondelok sa totiž na internete objavilo video pod názvom Mám právo sedieť, ktoré zachytáva jej vyvádzanie v pražskom metre.

Dôchodkyňu vytočilo, že si nemala vo vozni kam sadnúť. Jedna cestujúca si totiž na jediné voľné sedadlo položila kufor. Julča začala strašne nadávať a ženu častovala pomenovaniami, ktoré by slušný človek nemal nikdy ani vysloviť. Šialená pasažierka proti sebe poštvala všetkých ľudí naokolo, ktorí ju nakoniec vyhodili von.

Za Julčou sa včera vybrali redaktori televízie Nova a chceli s ňou urobiť rozhovor. Ich stretnutie ale "prekvapivo" dopadlo podobne. Seniorka na novinárov vychrlila spŕšku vulgarizmov, ba dokonca sa nezdráhala na nich zaútočiť aj fyzicky.

Agresívna babka z metra
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tn.cz)

"Zmiznite, prečo mi nedáte pokoj? Som chorá, vy ku*vy zas*ané!," ozvalo sa z úst nahnevanej ženy, ktorá má podľa svojich slov rakovinu. Ak je teda Julča naozaj vážne chorá, asi sa ju neoplatí provokovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu