Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dievčina (23) sexovala so psami na všetky spôsoby: Jej muž všetko filmoval!

Manželia Foxovci
Manželia Foxovci (Zdroj: polícia)

RAEFORD - Polícia v meste Raeford v Severnej Karolíne obvinila ženu zo sexu so psom a jej manžela z toho, že si všetko natáčal. Aby toho nebolo málo, obscénne zoofilné videá zverejnil podarený párik na internete.

"Všetko, čo si dokážete predstaviť, že spolu robia muž a žena, to ona robila so psami," povedal pre denník Huffington Post tamojší policajný šéf Franklin Crumpler.

Ruben Chance James Fox (23) jeho manželka Amber Nicole Foxová (23) čelia obvineniu zo sodomie, sprisahania a šírenia pornografických materiálov. Žena si navyše vyslúžila aj obvinenie zo zločinu proti prírode.

Humane Society upozornila jednotku zameranú na kyberzločiny vo Fairfax County vo Virgínii, a tá kontaktovala úrady v Raeforde, keď sa zistilo, z akej počítačovej IP adresy boli videá sexu so psami zverejnené.

Polícia potom urobila u dvojice domovú prehliadku, zabavila ich počítač a dvoch psích krížencov a tri mačky umiestnila do útulku. Médiá informovali, že Ruben Fox pracuje ako vojak zaradený v 82. výsadkovej divízii americkej armády.

Súd stanovil kauciu na 15-tisíc dolárov (cca 11 200 eur) pre každého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu