Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banka má riešenie pre tých, čo hľadajú lacnejšie úvery

Reálne výhody miesto darčekov
Reálne výhody miesto darčekov (Zdroj: slsp.sk)

Riešite svoju budúcnosť? Hľadáte strechu nad hlavou či nové auto? Potom vás určite zaujme účet, s ktorým môžete získať výhodnejší úver.

Niektoré slovenské banky dnes k účtom ponúkajú darčeky. Najväčšia z nich – Slovenská sporiteľňa naopak ponúka klientom účet, ktorý myslí aj na ich budúcnosť a poskytuje im zaujímavé finančné výhody.

Ušetrite na úveroch a získajte na sporení

Za aktívne využívanie účtu vás Slovenská sporiteľňa odmení Lepšími úrokmi na sporení, na úvere na bývanie a na spotrebnom úvere.

Získate odmeny za platbu kartou

Vďaka Odmene+ môžete na nákupoch vo vybraných obchodoch ušetriť 1,5 % zo sumy zaplatenej kartou. Tiež platí, že pri väčšine platieb vás Slovenská sporiteľňa odmení 0,5 % z ceny nákupu. Túto odmenu teda získate aj za to, že tankujete, nakupujete potraviny, oblečenie či iné bežne potrebné veci.

Nasporíte viac s lepšími úrokmi

K  Osobnému účtu od Slovenskej sporiteľne si môžete zriadiť  sporenie a na ňom sporiť už od 10 eur mesačne s možnosťou každý rok vložiť mimoriadny vklad.  Vklady na sporení sú úročené ročnou úrokovou sadzbou 1 %  a ak splníte podmienky pre Lepšie úroky, dostanete ročný úrok až 1,5 %.

Nemusíte sa obmedzovať

Samozrejmosťou je, že v cene balíka je aj neobmedzený počet bezhotovostných transakcií a služby elektronického bankovníctva. K účtu môžete využívať aj modernú aplikáciu easybanking, s ktorou môžete vykonať niektoré vaše platobné transakcie ešte jednoduchšie.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu