Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Septembrový Forbes – Biznis na kolene

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Forbes)

Dovolenka nie je len časom na oddych. Mnohé podnikateľské nápady vznikli práve vo chvíľach, keď sa myseľ ľudí odpútala od každodenného stresu. V septembrovom Forbese Vám prinášame jeden príklad za všetky.

V exkluzívnom rozhovore čísla s názvom Biznis na kolene mladý Slovák Martin Guttman opisuje, ako si pred siedmimi rokmi na dovolenke v Thajsku sadol večer v bare na niečo príjemné a  zrodil sa nápad vyrábať pohodlné mechy na sedenie – Tulivaky.

Darček pre vašich zamestnancov! V septembri skvelá cena predplatného magazínu FORBES a možnosť súťažiť o Manažérsky Trenažér, Koučing alebo 360° analýzu s konzultáciou.

V septembrovom čísle nájdete:

Peniaze v KHL. Slovan Bratislava vstupuje do druhej sezóny v KHL. Ak chcete vedieť, kto stojí za jednotlivými klubmi, prečítajte si analýzu Štátno-miliardársky hokej a zistíte, že majetok prvých troch najväčších magnátov spomedzi vlastníkov prevyšuje 10 miliárd dolárov.

Najlepšie školy. Porovnať slovenské ekonomické školy so svetovými je ťažké. Mladý ekonóm Jakub Steiner v úvodnom rozhovore rebríčka Najlepších univerzít USA a Európy s názvom Priepastné rozdiely popisuje, ako sa hrá Liga majstrov v univerzitnom školstve.

Čakanie na revolúciu. Jej otec Rudolf Slánsky bol komunistický pohlavár, ktorého v 50. rokoch popravili. Rozhovor s názvom Dva životy Marty Slánskej prezrádza, ako si jeho dcéra musela počkať až na revolúciu, aby s kapitálom 230 korún vybudovala vlastnú firmu.

Prijmite pozvanie na medzinárodnú konferenciu KOŠICE INVEST 2013 organizovanou Americkou obchodnou komorou a magazínom Forbes, ktorá sa uskutoční 2. októbra v DoubleTree by Hilton Hotel Košice na základe úspechu z minulých ročníkov. Svoju účasť potvrdil aj exkluzívny spíker Taavi Kotka, digitálny splnomocnenec Estónska. Ďalšie informácie a registráciu nájdete na www.amcham.sk alebo www.forbes.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu