Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Murphyho zákony domácnosti (nielen pre ženy) - 1. Diel č.1

Murphyho zákony domácnosti (nielen pre ženy) - 1. Diel č.1
Murphyho zákony domácnosti (nielen pre ženy) - 1. Diel č.1 (Zdroj: vse.sk)

Plávajúca kúpeľňa z vytečenej práčky, pribuchnuté bezpečnostné dvere, prípadne cítite „plynový“ zápach, ktorý neveští nič dobré?

Viete, kedy sa stávajú tieto nehody v domácnosti? Vždy – keď to najmenej potrebujete. Tá kúpeľňa totiž väčšinou ešte vonia novotou, za dverami spolu s vami stojí svokra s polozdvihnutým obočím. Alebo práve udreli mrazy a vám uniká spolu s teplom domova aj odvaha opätovne zapnúť plynový kotol.

Vtedy, a to zásadne, prepadnete panike. S nádejou si spomeniete na chladničku, kde sú pripnuté všetky možné telefónne čísla. S nádejou prechádzate všetky – od hasičov po zubára, no nie je tam žiadne na „hodinového manžela“. Áno, to je ten náhradný pán za väčšinou „ťažké“ peniaze, ktorý dokáže, ale naozaj, aj v praxi všetko. Na rozdiel od vášho aktuálneho spolubývajúceho, ktorý ovláda len teoretickú rovinu. História vášho spolužitia má vždy naporúdzi príklady, ako jeho inštalatérskozámočnícko-opravárske pokusy premenili vašu domácnosť na takmer neobývateľný bunker. Samozrejme, platí to aj naopak. Keď ONA si myslí, že všetko vie najlepšie. Po zbytočnej úvodnej hádke, kto a kedy mal čo vymeniť, prípadne požiadať uja Alzheimera, aby vydal kľúče z druhej strany dverí, obvykle nastupuje ďalšia úroveň Murphyho zákonov. Oblasť: Vypátranie opravára. Obvykle platí jeden z nasledujúcich bodov:

1. Nedostupné/Neexistujúce číslo na opravára akéhokoľvek typu, ktoré horko-ťažko vydolujete z telefónneho zoznamu. 

2. Ak neplatí bod 1 a dotyčný prijme hovor, tak s odpoveďou: Zlatá pani, ale až v pondelok, bo ja som teraz celkom inde.“

3. Ak neplatí bod 1, ani 2, určite bude platiť, že budete platiť. Nemálo. 

Tajné vydanie knižného bestselleru Ako na Murphyho zákony domácnosti (praktická príručka opäť nielen pre ženy), má asi 100 bielych strán. Je tam zlatým písmom vyryté len jedno číslo: 0850 123 313. Dostupné 24 hodín denne, 7 dní v týždni. A tá zlatá pani na druhom konci, tak trochu aj veštica, lebo presne vie, čo potrebujete, vám pošle inštalatéra, sklenára, plynára, elektrikára, zámočníka alebo kúrenára na počkanie. Zadarmo. Pre neveriacich www.PrudVyhod.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu