Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Lenovo touch battle: Hrajte o štýlový hudobný tablet!

(Zdroj: PR článok)

Revolúcia dotykov je tu! Značka Lenovo, svetový líder v predaji počítačov, sa pri príležitosti uvedenia nových tabletov rozhodla zbúrať predsudky a ukázať, že dotykové technológie môžu vrátiť dotyky medzi ľudí. Prináša skvelú súťaž „Lenovo touch battle“ o štýlový hudobný tablet Lenovo IdeaTab A1000. Tipnite si, kto z dvojice Gabo a Zuzka nazbiera viac high-five a koľko ich bude!

Dotyk je nevyhnutnou súčasťou komunikácie – podanie ruky, potľapkanie po ramene, objatie – to sú všetko gestá, ktoré by mali byť súčasťou každého dňa. Mnohí tvrdia, že v dnešnej neosobnej technologickej dobe sa vytráca ľudský dotyk. Je to ten najprirodzenejší spôsob spoznávania okolitého sveta a komunikácie, ktorý netreba nikoho učiť.

Spoločnosť Lenovo sa stala svetovou jednotkou medzi dodávateľmi počítačov a z pozície  lídra sa rozhodla posunúť hranice ešte ďalej. Chce dokázať, že aj vďaka technológii si ľudia môžu byť bližší. Pripravili pre Slovákov jedinečnú výzvu - súťaž „Lenovo touch battle“. V podaní sympatickej dvojice Gabo a Zuzka sa rozhodli vyraziť do bratislavských ulíc a vrátiť dotyk medzi ľudí. Ich úlohou je za 60 minút nazbierať v uliciach Bratislavy čo najviac high-five. Ako budú reagovať Slováci na túto výzvu?

Koľko ľudí si tľapne s Gabom, mladým odhodlaným chalanom, ktorý už odmalička vyhľadáva spoločenské podujatia a odkazuje: „Som neporaziteľný!“? Naopak, Zuzka to bude skúšať na jej prirodzený šarm a energiu, ktorá z nej srší, s odkazom: „Môjmu šarmu nikto neodolá“. Bude to súboj, ktorý ukáže, či sa ľudia neboja dotykov a nevytratil sa z ich bežného fungovania. High-five budú zbierať tľapnutím na ruku alebo na nový imidžový tablet Lenovo IdeaTab S6000, tenký a ľahký krásavec s dlhou výdržou batérie.

Tipnite si kto nazbiera viac high-five a koľko ich bude! Naozaj sa vytratil dotyk medzi ľuďmi, alebo sa im podarí dokázať, že ľudský kontakt je prirodzený a príjemný? Zapoj sa aj ty do súťaže a vyhraj štýlový hudobný tablet Lenovo IdeaTab A1000. Súťaž trvá do 15.9., tak nepremeškaj svoju šancu. Topky.sk vám neskôr prinesú čerstvé informácie, ako to celé dopadlo. Gabo a Zuzka sú odhodlaní dokázať, že Slováci sa neboja dotykov. Všetkým odkazujú: „High-five!“

Viac info o súťaži na www.facebook.com/lenovoslovakia

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu