Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ZADARMO nový časopis TECHBOX Android Špeciál!

ZADARMO nový časopis TECHBOX Android Špeciál! Zobraziť galériu (4)
ZADARMO nový časopis TECHBOX Android Špeciál!

A je tu opäť úplne nové vydanie PDF časopisu TECHBOX Android Špeciál úplne zadarmo. Na 111 stranách na vás čaká hromada noviniek z Android sveta, množstvo testov smartfónov, tabletov, hier a príslušenstva.

ZADARMO nový časopis TECHBOX
Zobraziť galériu (4)

Pred pár mesiacmi vytvorila redakcia TECHBOX unikátny PDF časopis o Androide, ktorý stačí stiahnuť a čítať. Žiadne objemné dáta, žiadne zoomovanie, pohybovanie krížom-krážom po bežnej A4 strane... TECHBOX Android Špeciál  ako bezplatný PDF časopis je unikátny práve tým, že na čítanie vám stačí pohyb po displeji smerom dole a hore. Čítanie je bezproblémové tak po výške, ako aj po šírke displeja vďaka unikátnemu formátu 9:21. Časopis naviac prináša „drobnosti“, ktoré ešte viac rozširujú jeho informačnú hodnotu – hyperlinky na rozsiahlejšie články publikované on-line, ale i na živé fotogalérie na portáli TECHBOX.sk či videá na YouTube. Nechýbajú ani Android aplikácie, pričom ak sa vám niektorá zapáči, stačí kliknúť a môžete si ju stiahnuť rovno z Google Play obchodu! Na  android.techbox.sk nájdete už tretie vydanie, ktoré ponúkne ešte viac pútavého obsahu na ešte viac stranách! Samozrejme je zadarmo a pre všetkých.

ZADARMO nový časopis TECHBOX
Zobraziť galériu (4)

Stiahnite si BEZPLATNÝ časopis TECHBOX Android Špeciál 8-9/2013!

V najnovšom vydaní TECHBOX Android Špeciál 8-9/2013 sme pre vás pripravili až 12 testov zariadení, medzi ktorými nájdete aj kúsky ako HTC One Glamour Red, Samsung GALAXY Mega 6.3, Sony Xperia Tablet Z, ASUS Fonepad, ale i dostupné modely ako LG Optimus L7 II, Gigabyte GSmart Maya M1 či GoClever HYBRID 16 GB. V reportáži sme sa opäť pozreli na novinky od Samsungu z konferencie GALAXY & ATIV 2013, samozrejme len tie s Androidom. Nezabudli sme ani na najnovší Android 4.3 a čo všetko prináša. Ak pred školským rokom hľadáte dostupný android, určite neprehliadnite špeciálnu tému, v ktorej vám poradíme, aký smartfón do 250 € je ten najzaujímavejší. Určite neprehliadnite ani unikátnu tému o superjemných displejoch a na Slovensku nevídaný pohľad na displeje Full HD smartfónov pod mikroskopom! Budete prekvapení, ako vyzerajú displeje z absolútnej blízkosti. Porozprávali sme sa aj so Softecom, tvorcom aplikácie Odkaz pre starostu, ktorá dokáže viac, ako si myslíte.

ZADARMO nový časopis TECHBOX
Zobraziť galériu (4)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu