Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VIDEO, ktoré musíte vidieť: Šialený ruský "akvapark", deti lietajú ako handry!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA/BRATISLAVA - Netreba snáď už ani pripomínať, že niektoré veci, ktoré sa dejú v Rusku, je nevhodné napodobňovať. Upozorňujeme teda vopred, že bláznivý nápad, ako sa ochladiť počas horúcich letných dní, hraničí so zdravým rozumom, mohol sa skončiť veľmi nešťastne a v žiadnom prípade nemá slúžiť ako príklad.

"Títo chalani mali jasnú predstavu o tom, čo robiť v horúci letný deň, a tak vzali rýpadlo k potoku a trochu sa pobavili," píše sa v popise pod záznamom zverejneným na viacerých videoportáloch. Vystihnuté je to síce presne, ale aj napriek tomu pri pohľade na zábery človeka miestami až zamrazí, ako mohli tieto deti dopadnúť.

Kamera, ktorú zrejme drží iný chlapec v bagri, zachytáva pohľad na trojicu jeho kamarátov, ktorá si užíva radovánky hodné akvaparku. Ten, kto stroj riadi, s nimi stvára neuveriteľné veci. Rýpadlo aj s nimi otáča okolo svojej osi, ponára ich do vody alebo sa ich snaží vysypať. Tínedžeri tak zažívajú adrenalín, za ktorý by si inde síce museli zaplatiť, ale aspoň by bola dodržaná bezpečnosť, čo v tomto prípade absolútne nehrozí. Boli vystavení riziku úrazu a možno aj smrti.

Rusi však majú hranice toho, čo je ešte "zlúčiteľné so životom", zjavne posunuté trochu inam ako ostatné národy a podobný štýl kúpania zase pre nich nie je až tak nezvyčajný. Aj predtým sa už na internete objavili videá, pri ktorých poslúžila lyžica bagra ako vhodný prostriedok na letné aktivity, tentokrát však sú zábery oveľa akčnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu