Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Tak to je iný "zúfalec": Muž sa vydriapal na auto a telom ho chráni pred krúpami!

(Zdroj: YouTube)

MAR DEL PLATA - Búrky a krupobitie môžu spôsobiť veľké škody nielen na nehnuteľnom majetku, ale spraviť aj napríklad z takého nového autíčka šrot rozbitý na nepoznanie. A presne tomu sa zjavne chcel vyhnúť muž, ktorý sa rozhodol svojho miláčika chrániť vlastným telom bez ohľadu na to, že pred ostatnými teraz vyzerá ako poriadny blbec.

Argentínčana z mesta Mar del Plata pravdepodobne nafilmoval jeho sused, ktorý neváhal zábery zverejniť na internete a tak sa stal obetavý chlapík terčom posmechu vlastne celého sveta.

Ne záberoch vidno, ako leží na kapote a úporne sa snaží pohybmi pripomínajúcimi plavca odohnať čo najviac krúp, aby nedopadli na povrch jeho auta. Bez ohľadu na to, že je to boj s veternými mlynmi a veľká časť zostáva aj tak vydaná napospas vplyvu počasia, zdá sa, že to muž mieni skutočne vážne a odmieta sa vzdať.

Škodoradostní užívatelia internetu si pod videom už na majiteľovi zgustli a robia si z neho srandu, že ak si chcel zaplávať, tak voda tiekla pod autom a nie na ňom. Jeden z nich sa zase vyjadril, že medzi odvahou a stupiditou zjavne existuje iba tenká hranica. Iných však zaujímalo aj to, ako vlastne dopadli majiteľ a auto po búrke. O tom, koľko škrabancov si obaja vyslúžili, sa však už nikde nepíše.

Ochrana auta pred krúpami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu