Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fejkom kraľuje Vuittonka

Fejkom kraľuje Vuittonka Zobraziť galériu (2)
Fejkom kraľuje Vuittonka

V jednej ruke e-cigareta a čivava s mašličkou, v druhej taška s „elvéčkom“. Tak si ženy predstavujú zlatokopky, rozmaznané deti celebrít, ale i zúfalé baby z ulice. Luxusné kabelky totiž nevyhľadávajú len tie zazobané, ale aj obyčajné smrteľníčky. Lebo sa tým prvým chcú podobať...

A presne na tom fičí biznis „fejkerov“. Skopírujú originálne kabelky, našijú ich z treťotriednych materiálov a predávajú ako zaručene pravé. A ak sa niektorá kúpychtivá dáma opýta na desaťnásobne nižšiu cenu, predajca spustí starú pesničku o akcii a výpredaji.

Prvenstvo v rebríčku kabelkových šmejdov si stále drží Vuittonka. Je známa, luxusná, poriadne mastná, a preto tak napodobňovaná. Obete, ktoré by za ňu ženy priniesli, sú nevyčísliteľné. Mať Vuittonku, to je ako vymeniť sa s Victoriou Beckham alebo niektorou slovenskou playmate. No a potom sa ozve ten vnútorný hlas – nekúpim to?

Fejkom kraľuje Vuittonka
Zobraziť galériu (2)
Dôvodov, prečo nepodľahnúť šmejdu, je však hneď niekoľko:

1. Ak vedľa seba nemáte pupkatého mafiána s čiernym autíčkom, každému je jasné, že vaša kabelka je z blšáku. To znamená jediné – vyrobili ste si pekný trapas.

2. Aj keď fajčíte elektronickú cigaretu, obliekate sa podľa najnovších trendov a snažíte  sa napodobeniny zamaskovať, nevyhnete sa podozrievavým otázkam kde a za koľko.

3. Ráno nebudete rozmýšľať nad tým, či sa vaše číňanky s neónovým nápisom, napríklad „xintianglingtian“, hodia k vašej nóbl kabelke.

4. Aj keby ste za fejkovú vuittonku dali len desatinu ceny tej originálnej, stále zacvakáte od 70 do 300 eur.

Okrem toho peniaze za lacnú atrapu môžete minúť na nákup kvalitnejšieho kúska. Síce nie s nápisom LV, ale zato z originálneho materiálu a so šik dizajnom. 

Štýlové a najmä pravé kabelky máte na dosah aj teraz. Na webe nájdete skvosty, o ktorých v bežnom obchode môžete len snívať. Vyberú si z nich manažérky, romantičky aj provokatérky.  Teda všetky ženy, ktoré nie sú odkázané na napodobeniny a majú perfektný vkus. A keď na vašu kabelku ešte niekto vyvalí oči, nebude to kvôli pochybnému symbolu známej značky. Jednoducho vám ju bude závidieť.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu