Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zovirax® DUO na liečbu oparov

Zovirax® DUO
Zovirax® DUO (Zdroj: Zovirax)

Zovirax® DUO je jediný krém na liečbu oparov, ktorý klinicky preukázane pomáha zastaviť vznik pľuzgierov.*

Výrobok obsahuje 5 % účinnej látky acyklovir a 1 % účinnej látky hydrokortizón. Acyklovir bráni množeniu vírusu a hydrokortizón pomáha liečiť zápal, ktorý sa v mieste infekcie vytvorí. Bežne dostupné prípravky na liečbu oparu s obsahom acykloviru zastavujú množenie vírusu, no nepôsobia protizápalovo. Kombinácia acykloviru s hydrokortizónom prináša oproti samotnému acykloviru jedinečný benefit a včasná liečba týmto prípravkom pomáha obmedziť prepuknutie do štádia pľuzgiera.

Vznik oparu môže byť spôsobený slnečným žiarením, spustiť ho však môžu i chrípkové vírusy, stres či fyzická záťaž. Zovirax® DUO je jediný krém na liečbu oparov, ktorý klinicky preukázane pomáha zastavovať vírus a redukovať zápal. Čím skôr začnete s liečbou, tým účinnejší bude výsledok.

Pri nanášaní je dôležité dodržiavať zásady správnej hygieny, predovšetkým si treba umyť ruky a počas výskytu pľuzgierika sa ho príliš nedotýkať, aby nedošlo k rozšíreniu infekcie. Aby ste sa zbavili nepríjemného oparu čo najskôr, je nutné začať liečbu už pri prvých príznakoch ochorenia, teda už pri brnení a začervenaní postihnutého miesta. Zovirax® DUO pomôže zastaviť množenie vírusov a upokojiť zápal. Pokiaľ máte opar už rozvinutý, Zovirax® DUO pomáha skracovať čas liečby oparu. Nanášajte ho na postihnuté miesto päťkrát denne v troch až štvorhodinových intervaloch a pokračujte takto 5 dní.

Zovirax® DUO je voľnopredajný liek na vonkajšie použitie. Pozorne si prečítajte písomnú informáciu pre používateľov, ktorá je pribalená k lieku. O použití lieku sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Žiadajte vo svojej lekárni. Orientačná cena v lekárni je 10,80 EUR. Viac informácií nájdete na www.zovirax.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu