Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Po trapase v lietadle dievčina krásne schudla: Z hrošice pekná baba!

Holy pred a po.
Holy pred a po. (Zdroj: Daily Mail)

BELPER - Mladá Britka schudla vyše 75 kíl za deväť mesiacov po tom, čo sa v jej lietadle stala zahanbujúca udalosť. Na ceste z Berlína do East Midlands po ukončení štúdia v tomto nemeckom meste ju totiž personál pre jej váhu "nútil" presadnúť si na miesto, kde je väčší bezpečnostný pás.

Holy v tej dobe vážila 150 kíl a mala veľkosť 28, dnes je to podstatne menej a štíhlu líniu sa jej darí zachovávať aj naďalej. Predtým však milovala všetky jedlá z donášky, najmä pizzu a veselo prehliadala všetky varovné signály, že sa jej váha začína vymykať kontrole. Až trápna situácia v lietadle ju dohnala k tomu, aby sa uvedomila, že tu naozaj nie je niečo s kostolným poriadkom, začala sa zdravo stravovať a samozrejme aj cvičiť.

"Vždy som bola veľká, ale incident pri lete s EasyJet bol dôvodom na prijatie rozhodnutia schudnúť. Nastúpila som do plného lietadla a podarilo sa mi chytiť sedadlo na kraji, ktoré si zvyčajne vyberám kvôli väčšiemu priestoru. Uvedomila som si však, že budem potrebovať väčší bezpečnostný pás. Vtedy mi však letuška oznámila, že si musím vymeniť miesto s cestujúcou v rade predo mnou, lebo toto sedadlo ho nemá," uviedla Holy na margo deprimujúceho zážitku.

Podľa nej sa spoločnosť snažila vybaviť všetko diskrétne a profesionálne, ale nedalo sa predísť tomu, aby si skupinka žiakov sediacich opodiaľ všetko nevypočula. A keďže deti vedia byť niekedy kruté, necítila sa práve najpríjemnejšie pri ich chichotaní. Na druhej strane ju to donútilo zamyslieť sa nad svojím životom a prehodnotiť priority. Postupne sa vzdala všetkých nezdravých jedál s cieľom ubrať zo svojej hmotnosti, a to sa jej aj podarilo. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu