Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž s tvárou diabla: Nádor s ním bude dovtedy, kým nezomrie!

Vo Van sa s chorobou zmieril
Vo Van sa s chorobou zmieril (Zdroj: english.vietnamnet.vn)

THACH BAN TAY - V Thajsku žije muž, ktorému z tváre trčí obrovský tumor. Nakláňa sa na jednu stranu a takmer úplne mu zablokoval nozdry. Na operáciu môže zabudnúť, pretože nemá peniaze a tak mu nezostáva nič iné, než sa modliť.

Päťdesiatdvaročný Vo Van Khu z thajskej provincie Binh Dinh vyzeral podľa vlastných slov po narodení úplne normálne a ničím sa neodlišoval od ostatných zdravých bábätiek. Keď mal šestnásť rokov, zjavil sa mu na jednom líci malý červený fliačik, akokeby ho niečo poštípalo. Postupne sa začal zväčšovať, rozširovať a aj bolieť.

Rodičia Vana zobrali do nemocnice, kde lekári zistili, že ide o nezhubný nádor. Je síce operovateľný, ale keďže rodina nemala dostatok finančných prostriedkov na potrebný zákrok, mladík sa musel naučiť žiť s gigantickou hrčou na tvári. "Bude rásť a žiť so mnou až dovtedy, kým neumriem," povedal zúfalý muž portálu vietnamnet.vn.

Muž s tvárou diabla:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: english.vietnamnet.vn)

Napriek svojmu nevábnemu vzhľadu si dokázal nájsť priateľku, s ktorou sa neskôr oženil. A so svojím osudom sa postupne zmieril. "Svoju chorobu akceptujem. Želám si len dobré zdravie, aby som mohol pomáhať svojej manželke a deťom," dodal Vo.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu