Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

AUGUSTOVÝ FORBES – Viac ako peniaze!

AUGUSTOVÝ FORBES – Viac ako peniaze!
AUGUSTOVÝ FORBES – Viac ako peniaze! (Zdroj: Forbes)

Stále nás čaká aspoň päť týždňov leta a Forbes Vám k nim prináša balík skvelého čítania. Dostanete štyri exkluzívne rozhovory a aspoň raz toľko výnimočných príbehov. Dozviete sa, čo je v živote viac ako peniaze, kto vládne svetu celebrít a ako sa stať majstrom v umení žiť.

Mali ste niekedy v živote pocit, že chcete začať odznova? V exkluzívnej rozhovore čísla s názvom Snívajte najvplyvnejšia Slovenka na burze Andrea Ferancová prezradí, prečo sa rozhodla odísť po 18 rokoch z investičnej banky Wood & Company, predať svoj podiel a začať hľadať v živote viac.

Pre nových predplatiteľov trvá ešte stále špeciálna ponuka! S predplatným získate 15 € nákupnú poukážku na sortiment tovaru v Martinus.sk. Spájajú nás dobré príbehy. Objednajte si Forbes a zakotvite v mori úspešných príbehov. Viac na www.forbes.sk.

V augustovom čísle nájdete:

Bohatstvo z kníh. Ak chcete vedieť, kto vládne svetu celebrít, prečítajte si náš prestížny rebríček Top 100 celebrít sveta. A ak milujete knihy, príbeh Románové milionárky Vám prezradí, vďaka čomu uspeli autorky diel 50 odtieňov sivej, Hry o život či Twilight.

Zažite víno. Tokaj pozná každý. No koľkí z nás sme sa boli na juhovýchodnom konci Slovenska aj pozrieť? Poďte s nami na Cestu za optimálnym Tokajom a Jaroslav Ostrožovič Vám rozpovie, ako sa v tejto oblasti už stáročia rodí znamenité víno.

Zažite Dolce Vitu. Oplatí sa snívať. Živým dôkazom je Slovenka Mária Miklošková, ktorá si v toskánskom mestečku neďaleko Pisy splnila ten svoj sen. Jej príbeh s názvom Olivový Dolce Vita Vás prenesie na toskánsky vidiek medzi tisícky olivovníkov.

Leto je ešte len v polovici. Užite si ho naplno, aj s Forbesom.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu