Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Známy portál TECHBOX.sk je na Windows 8! Sťahujte ešte horúcu aplikáciu

Techbox.sk Zobraziť galériu (8)
Techbox.sk (Zdroj: Techbox)

Používate už najnovší operačný systém Microsoft Windows 8 vo vašom počítači, ultrabooku či tablete? Ak áno a chcete byť neustále v obraze o novinkách, testoch, aplikáciách pre mobilné zariadenia či najrôznejších témach z technologického sveta, stiahnite si najnovšiu aplikáciu TECHBOX pre Windows 8! Je úplne zadarmo a ponúka množstvo užitočných drobností.

Nová aplikácia TECHBOX pre operačný systém Windows 8 umožňuje pohodlný prístup k najnovším informáciám publikovaným na portáli TECHBOX.sk. Zaujme moderným vzhľadom, jednoduchým a prehľadným používateľským prostredím a možnosťou personalizácie v podobe zvolenia si vlastných technologických oblastí, podobne, ako je to možné na portáli. Navyše si môžete články uložiť ako rozčítané a neskôr sa k nim vrátiť. Samozrejmosťou je aj vyhľadávanie, takže ak vás niečo zaujme, stačí zadať do okna vyhľadávania a výsledok máte do niekoľkých sekúnd. Stiahnite si novú TECHBOX aplikáciu pre Windows 8!

TECHBOX
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)

Ak sú technológie vaším koníčkom, vďaka aplikácii TECHBOX budete mať vždy čerstvé informácie zo sveta mobilných telefónov a smartfónov, IT a tabletov, fotoaparátov, GPS, TV a videa, audia, auto-moto, služieb operátorov, ale i populárnych gadgetov. Nechýbajú recenzie produktov, aktuálne témy, zaujímavé reportáže a prehľadne spracované fotogalérie a videogalérie. Proste všetko čo nájdete na portáli môžete mať pekne zhrnuté v aplikácii TECHBOX na vašom počítači. Ak sa chcete aktualizovať vo svete technológií, Aplikácia TECHBOX aplikáciu pre Windows 8! by vo vašom počítači alebo tablete nemala chýbať.

Pozrite si, ako vyzerá aplikácia TECHBOX:
 

TECHBOX
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)


Hlavná stránka aplikácie slúži nielen na prechod k jednotlivým článkom, ale i k jednoduchému vyhľadávaniu a prechádzaniu medzi zvolenými kategóriami, ktorých zobrazenie spustíte v hornej lište.

TECHBOX
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)

Okrem čítania samotného článku v aplikácii môžete jednoducho prejsť aj na ďalšie články (vľavo), ale i do foto a video galérií pomocou ikoniek v pravom hornom rohu.

TECHBOX
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)

Jednoduchá, no prepracovaná fotogaléria vás zahrnie množstvom fotografií najnovších produktov, no nájdete v nej aj exkluzívne živé galérie, ktoré sme testovali pre portál alebo časopis TECHBOX.

TECHBOX
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)

Videogaléria ponúkne pohodlný spôsob prezerania noviniek vo videách, pričom si môžete videá zapnúť aj na celú obrazovku či vybrať požadovanú kvalitu videa.

TECHBOX
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)

Ak potrebujete niečo rýchlo nájsť, stačí kliknúť do poľa vyhľadávania a zadať požadovaný názov produktu či služby. Výsledkom je nielen článok, ale i prípadná foto a video galéria z portálu TECHBOX.sk.

Techbox
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Techbox)

Neobmedzujte sa pri práci! Spustite si okno TECHBOX aplikácie do bočnej lišty a popri inej robote si čítajte najnovšie správy zo sveta technológií na TECHBOX.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu