Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Úvery na bývanie sú teraz najlacnejšie v histórii!

Úvery na bývanie sú teraz najlacnejšie v histórii!
Úvery na bývanie sú teraz najlacnejšie v histórii! (Zdroj: SLSP)

Zháňate strechu nad hlavou, alebo plánujete rekonštrukciu? Hypotéky sú teraz najlacnejšie v histórii Slovenska. Ušetriť tak môžete aj tisícky eur. Najväčšia banka na Slovensku výrazne zlacnela úvery.

Plánujete kupovať alebo prerábať nehnuteľnosť? Urobte tak čím skôr – momentálna sadzba Úveru na bývanie je totiž na historickom minime.

Ušetriť môžete takmer 14 000 eur
Zobrať si úver na bývanie od najväčšej slovenskej banky sa teraz oplatí viac, ako kedykoľvek predtým. Slovenská sporiteľňa o pol percenta znížila úrokové sadzby. Úvery na bývanie s päťročnou fixáciou sú v ponuke so sadzbou už 3,49 % ročne, čo je najmenej, za čo kedy banka tieto úvery poskytovala. A nielen to! „Úvery na bývanie je teraz možné získať celkovo s úrokom nižším až o 1,2 % ročne. Sadzby totiž znižujeme o 0,5 % a ďalších 0,7 % tým, ktorí si do našej banky pravidelne posielajú na Osobný účet príjem a úver si aj poistia,“ vysvetlil Štefan Panenka, produktový riaditeľ Slovenskej sporiteľne a dodal: „Pristúpiť k tomuto kroku sme mohli preto, že zlacneli peniaze na medzibankovom trhu, čo pozitívne vplýva na výšku nákladov, za ktoré úvery poskytujeme“.

Aká je typická hypotéka Slovákov
Najčastejšie si ľudia berú v Slovenskej sporiteľni úver vo výške 50 tisíc eur na 30 rokov. Úspora po znížení sadzby 0,5 % ročne do splatnosti úveru je takmer 5 800 eur. Kto využije Lepšie úroky z programu Výhodný súčet, teda zľavu za poukazovanie mesačného príjmu v určitej výške a za poistenie úveru, čo je ďalších 0,7 %, môže ušetriť ešte viac. Až 13 700 eur. A to sa naozaj oplatí!

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu