Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jedinečné a luxusné šperky Gucci už aj na Slovensku!

Jedinečné a luxusné šperky Gucci už aj na Slovensku! Zobraziť galériu (9)
Jedinečné a luxusné šperky Gucci už aj na Slovensku! (Zdroj: Klenoty Aurum)

V týchto dňoch boli na Slovensku uvedené úplne nové a luxusné kolekcie šperkov Gucci. Šperky Gucci sa na Slovensku objavili po prvý krát a nadšenci prvotriednej kvality, exkluzivity a štýlu sa majú načo tešiť!

Gucci totiž nesklamal ani tentokrát. Pútavá kombinácia moderného štýlu a klasického dizajnu Vás doslova ohromí. Gucci Vám ponúka ohromujúce kolekcie šperkov či už v zlate, striebre alebo v kombinácií s inými materiálmi. 

 

Jednou z najvýraznejších ikon Gucci je práve kolekcia „Bamboo“, ktorá Vás zaujme už na prvý pohľad. Je ukážkovým príkladom toho, ako nutnosť podporuje vynález. Gucci totiž predstavil „Bamboo“ v roku 1940 ako inovatívne riešenie nedostatku surovín počas vojny. Táto kolekcia rozmanitých doplnkov, od slnečných okuliarov, cez kabelky, opasky, detaily na topánkach..., si získala veľkú obľubu a rozšírila sa nielen o „Bamboo“ hodinky ale i o „Bamboo“ šperky.  Táto kolekcia ponúka ručne vyrábané bambusové detaily, ktoré zdobia radu zaujímavých strieborných šperkov.

 

Rovnako zaujímavé a jedinečné sú i ďalšie kolekcie Gucci šperkov zo zlata či striebra. Vyznačujú sa nie len vysokou kvalitou a precíznou prácou ale i dokonalým dizajnom.

Tieto unikátne kúsky z dielne Gucci teraz môžete mať i Vy! Šperky Gucci teraz nájdete iba v predajni Klenoty Aurum v Auparku Bratislava a v predajni Klenoty Aurum v Auparku Košice.

 

Klenoty Aurum nájdete okrem tejto luxusnej značky i mnoho ďalších svetoznámych módnych značiek ako Burberry / Emporio Armani / Hugo Boss / Lacoste / Michael Kors / Marc by Marc Jacobs / Fossil / DKNY / Adidas / Skagen...

Klenoty Aurum, to je najširšia ponuka briliantových, zlatých či strieborných šperkov, značkových šperkov a hodiniek svetoznámych módnych značiek. Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk a na facebook stránke Klenoty Aurum.

 

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu