Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vyhraj s časopisom TECHBOX nový špičkový smartfón HTC One

Vyhraj s časopisom TECHBOX Zobraziť galériu (3)
Vyhraj s časopisom TECHBOX (Zdroj: Techbox)

Už len dva dni máš obrovskú šancu vyhrať najlepší HTC smartfón všetkých čias – HTC One! Full HD displej, unikátne funkcie, revolučný zvuk, to všetko môžeš mať, ak sa na teba usmeje šťastie.

Vyhraj s časopisom TECHBOX
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Techbox)

Dokážeš si vychutnať život? Vychutnávaj si ho s najlepším HTC smartfónom všetkých čias – je tu totiž nový HTC One. V hliníkovom tele nájdeš len to najlepšie, teš sa na 4,7-palcový Full HD displej, výkonný štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 600, až 32 GB pamäť a najnovší OS Android vylepšený rozhraním HTC Sense. Navyše s novým Ultrapixlovým fotoaparátom sa môžeš tešiť na mimoriadne kvalitné fotografie a nahrávanie Full HD videí. Zlomová inovácia HTC Zoe ťa zase dostane úplne novým zážitkom z fotografií, ktoré v tvojom HTC One smartfóne doslova ožijú. Ak počúvaš hudbu alebo pozeráš videá, zažiješ najlepší audio zážitok vďaka technológii HTC BoomSound a dvom reproduktorom so vstavanými zosilňovačmi. Užívať si budeš aj unikátny live stream noviniek vrátane sociálnych sietí na jedinej domovskej obrazovke vďaka HTC BlinkFeed. HTC Oneje len jeden a ty ho teraz môžeš vyhrať!

Vyhraj s časopisom TECHBOX
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Techbox)

Je to jednoduché. Navštív stránku lifestylovo-technologického magazínu TECHBOX a vyplň súťažný online formulár najneskôr do 31. augusta 2013.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu