Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nadržané interview so 100-ročnou babičkou: Jej najobľúbené slovo je... k***t!

Babička to roztočila
Babička to roztočila (Zdroj: Huffingtonpost)

NEW YORK - Ťažký údel reportéra si vyskúšal americký mladík televízie News 12, ktorého vyslali spraviť rozhovor s postaršou oslávenkyňou. Babička, ktorá sa dožila úctyhodných 100 rokov, sa však v kruhu svojej rodiny prejavila ako veľmi čiperné žieňa a do každej odpovede stihla zakomponovať aj vulgarizmus na označenie penisu.

Reportér z okolia New Yorku sa opakovane pokúšal klásť babičke nevinné otázky o jej narodeninách, ale nech robil, čo chcel, aj tak sa vždy rozhovor zvrtol k mužskej anatómii. Vyzeralo to potom asi takto:

Mladík: Čo to pre Vás znamená, že ste dovŕšili 100-vku?

Oslávenkyňa: Čo to znamená ...? To znamená, že môžem dostať 100 k***tov!

Príspevok sa však napokon nikdy nedostal na televíznu obrazovku, pravdepodobne preto, že babička si naozaj nedávala servítku pred ústa. Od chvíle, ako sa interview začalo, sa všetko točilo iba okolo toho jedného.

Zvedavá starenka sa dokonca neváhala reportéra opýtať, ako sa má ten jeho. Napriek tomu, že sa mladík snažil vyzerať pred kamerou profesionálne, po čase ho babičkina sexuálna nabudenosť predsa len dostala a začal sa smiať s ostatnými.

Členovia rodiny sú asi na podobné výčiny svojej príbuznej zvyknutí a doma majú rozhodne veselo. Hoci babičkine hlášky zjavne počúvajú aj deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu