Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Dedko (92) sa oženil s "dievčatkom": Vzal si túto krásavicu (22)!

Svadobný deň
Svadobný deň (Zdroj: profimedia.sk)

BAGDAD - Láska vraj kvitne v každom veku a v niektorých krajinách nie je ničím nezvyčajným, že si aj muž v starobe vezme za ženu mladú krásavicu. Jedným z nich je aj Iračan Musala Mohamed al-Mudžamejí, ktorý sa v piatok oženil so svojou vyvolenou, ktorá má iba 22 rokov. Jeho druhý sobáš bol vraj perfektný.

Muna Muchlíf al-Džuburíová si vzala svojho o 70 rokov staršieho manžela pri štvorhodinovom obrade, ktorý sa podľa agentúry AFP konal minulý týždeň v dedine Gubban pri meste Samarra. Svadba bola hneď niekoľkonásobná, ženili sa totiž aj dva al-Mudžamejího vnukovia. Jeden má 16 a druhý 17 rokov.

Iracký farmár sa podľa portálu novinky.cz znovu oženil tri roky po smrti svojej predchádzajúcej manželky, s ktorou vychoval 16 detí. Svadby, ktorú pre zladenie termínov všetkých troch párov niekoľkokrát odložili, sa zúčastnila široká rodina a tiež miestni kmeňoví a náboženskí vodcovia.

"Som tak šťastný, že sa žením spoločne so svojimi vnukmi. Cítim sa, ako keby som mal dvadsať rokov," uviedol pre AFP šťastný al-Mudžamejí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu