Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prsnatú blondínku vykázali z akvaparku: Bola príliš sexy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

MISSOURI - Američanka Madelyn Sheafferová (43) zažila v akvaparku v meste Independence v štáte Missouri veľmi nepríjemný zážitok, ktorý ju natoľko napálil, že sa oň podelila aj s médiami. Zamestnanci jej plavky považovali za príliš odvážne a vyzvali ju, aby sa buď obliekla, alebo odišla.

Žena sa do akvaparku vybrala so svou matkou (68), dcérou (14) a tromi synovcami a neterami vo veku 10, 9 a 7 rokov. Práve sa s nimi hrala v detskom bazéne, keď za ňou príliš dve mladé plavčíčky a povedali jej, že sa bude musieť obliecť, pretože jej bikiny sú nevhodné. Inak môže odísť.

Prsnatú blondínku vykázali z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

To Madelyn natoľko rozčertilo, že im podľa vlastných slov povedala: "Čo je to za diskrimináciu? Je to preto, že si myslíte, že som príliš stará na bikiny, alebo preto, že v nich vyzerám príliš dobre?" A to pri tom na sebe nemala žiadne tangá a naokolo bol kopec rovnako oblečených tínedžeriek.

Madelyn sa rozhodla len tak nevzdať a vytmavila im, že ak ju chcú vidieť odchádzať, budú musieť privolať políciu. Tá sa dostavila o 15 minút a ženu vyviedla, hoci vraj muži zákona neboli práve nadšení a dali za pravdu jej. "Súcitili so mnou a aj im sa to zadalo smiešne, ale museli si konať svoju prácu," uviedla nešťastnica.

Prsnatú blondínku vykázali z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Prsnatá blondínka netuší, prečo si za terč vybrali práve ju, ale nemieni to nechať iba tak a správu parku mieni zažalovať. Vedenie zariadenia sa k incidentu nevyjadrilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu