Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Svetový deň Šmolkov

Svetový deň Šmolkov Zobraziť galériu (10)
Svetový deň Šmolkov

V sobotu 22.júna 2013 sa v rámci narodenín Peya, tvorcu Šmolkov, konali veľké oslavy Svetového dňa Šmolkov po celom svete. Ide o druhú oslavu Svetového dňa Šmolkov, ktorý má šancu stať sa tradíciou. V rámci celosvetových osláv sa prefarbilo jedno z bielych miest v Andalúzii na modro alebo bol prekonaný svetový rekord v počte ľudí, zhromaždených na rôznych miestach sveta v priebehu 24 hodín v kostýmoch Šmolkov.

Svetový deň Šmolkov na Slovensku sa oslavoval na rozprávkovom zámku v Bojniciach a dopadol nad očakávania výborne! Zúčastnilo sa ho 4000 ľudí a slovenské deti ukázali ako veľmi sa zo Šmolkov tešia. Už 1. augusta 2013 bude mať v našich kinách premiéru pokračovanie celovečernej rozprávky o malých modrých hrdinoch, Šmolkovia 2.

Vo filmovom pokračovaní príbehu Šmolkovia 2 vytvorí čarodejník Gargamel drobné zákerné bytosti podobajúce sa Šmolkom, ktorým dá meno „Lotri“.  Dúfa, že s ich pomocou sa zmocní magickej šmolkovskej esencie. Avšak to, čo chce získať mu môže dať len skutočný modrý Šmolko a tajné kúzlo, ktoré pozná iba Šmoulinka.

Gargamel ju preto unesie a uväzní v Paríži, kde ho oslavujú ako najmocnejšieho čarodejníka sveta. Avšak tatko Šmolko a jeho priatelia Babroš, Hundroš a Čačkoš sa vydajú na záchrannú misiu do sveta ľudí, aby zachránili svoju milovanú Šmoulinku. Pomáhať im v tom budú ich ľudskí spojenci Patrick a Grace Winslowovci. Ani tentokrát nebude núzda o napätie a dobrodružstvo!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu