Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žene explodovali silikóny pri hre na iPhone!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

PEKING - Istá Číňanka zažila nepríjemný šok počas hrania hry na svojom telefóne. Nemal však nič spoločné s tým, že by vyhrávala alebo prehrávala. Jednoducho jej po štyroch hodinách venovania sa oddychu, ležiac na bruchu, praskol v hrudi prsný implantát.

Podľa čínskych novín žena z Pekingu hrala v posteli na svojom iPhone hru s názvom Dragon Summon, keď zacítila bolesť v hrudi. Previezli ju preto do nemocnice, kde jej lekár oznámil, že nekvalitný implantát spolu s dlhodobým tlakom spôsobil jeho roztrhnutie. Nie je známe, či žena, ktorá si ním pravdepodobne chcela posilniť svoje nízke sebavedomie, dá ešte vložiť ďalší.

Prasknuté implantáty však vo svete nie sú ojedinelou záležitosťou. V roku 2011 skončila pod nožom žena, ktorú zasiahol výstrel pri paintballe do hrude. Stalo sa tak v Londýne z veľmi blízkej vzdialenosti, ale najprv nemala žiadne problémy. Neskôr však zašla za svojím doktorom, ktorý jej povedal, že jej implantát má trhliny.

Vlani zase istá Texasanka podala žalobu na políciu s tým, že jej prsný implantát praskol v dôsledku nadmernej sily použitej pri zatýkaní. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu