Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO trhá srdce: Užialená nevesta kľačí pri otcovom (†45) hrobe!

Paige kľačí pri otcovom hrobe Zobraziť galériu (2)
Paige kľačí pri otcovom hrobe (Zdroj: tweetminster.com )

ZEELAND - Svadba je udalosťou, kedy sa jej hlavní aktéri i hostia majú radovať a veseliť sa. Pre Paige Edingovú z Michiganu mal jej veľký deň sladkotrpkú príchuť. Na jednej strane oslavovala oficiálne spečatenie lásky so snúbencom, na tej druhej žialila za otcom, ktorý v roku 2011 nečakane zomrel.

Dvadsaťtriročná Američanka sa za svojho priateľa Kevina vydala začiatkom júna. K svadobným tradíciam určite patrí aj tá, kedy nevestu odvádza k oltáru jej otec. To však teraz nebolo možné, pretože Paigin otec Mark Winia (†45) v decembri 2011 náhle zomrel. Podľa pitevnej správy podľahol závažnej pľúcnej infekcii.

Rodina Markovi zriadila na internete virtuálne pietne miesto
Zobraziť galériu (2)
Rodina Markovi zriadila na internete virtuálne pietne miesto  (Zdroj: tweetminster.com )

Dievčina však chcela, aby sa Mark stal aspoň symbolicky súčasťou jej veľkého dňa, a tak sa ešte pred obradom vybrala na cintorín, kde je pochovaný. Fotografia tohto dojímavého momentu obletela svet a doteraz ju lajklo už viac ako 700 tisíc užívateľov, píše portál msn.com.

FOTO trhá srdce: Užialená
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tweetminster.com )

"Bola som veľmi smutná, že tam s nami nemohol byť fyzicky. Ale v srdciach svojich blízkych bude žiť navždy," povedala Paige, ktorú nakoniec k oltáru odviedol jej starý otec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu