Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžerku (15) na letisku ponížili: Jej sexy top naštval bezpečnostného pracovníka!

Sarina sa musela zahaliť.
Sarina sa musela zahaliť. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Bezpečnostný pracovník TSA na letisku v Los Angeles "zahanbil a ponížil" tínedžerku, ktorá mala na sebe top s hlbokým výstrihom. Dopálila ho ním natoľko, že jej prikázal, aby sa zahalila. Tým podľa otca dievčaťa prekročil svoje právomoci.

Sarina (15) bola na školskom výlete so svojimi spolužiakmi, keď sa údajne stala terčom nepatričnej kritiky pracovníka, ktorý jej nariadil, aby sa obliekla.

Rozhorčený otec Mark Frauenfelder potom popísal incident v príspevku na svojom blogu, kde tvrdil, že muž si najprv niečo hundral popod nos a keď sa ho tínedžerka spýtala, o čo ide, nepriateľským tónom sa na ňu osopil: "Máš iba 15, zahaľ sa!" Takáto reakcia bola podľa neho neprijateľná.

"Nezáleží na tom, čo má na sebe ... pretože ho do toho nič, čo majú alebo nemajú dievčatá oblečené. Jeho bláznivé nápady sú jeho problém a nemal by používať svoje postavenie autority na ospravedlnenie poníženia dievčaťa a obviňovať ho pre svoj chorý postoj," napísal Frauenfelder s tým, že jeho dcéra bola hrubým zaobchádzaním otrasená.

"Úlohou TSA je zaistiť bezpečnosť cestujúcich, nie je posudzovať tínedžerky na základe druhu oblečenia, ktoré nosia," dodal pre NBC News. Sarina žiada, aby sa jej muž ospravedlnil. Podľa TSA je prípad v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu