Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bizarné sexuálne rady: Ak chcete získať ženu, toto sa odporúča!

Podľa tejto knihy sa určite neriaďte
Podľa tejto knihy sa určite neriaďte (Zdroj: jezebel.com)

BRATISLAVA - Ešte v roku 1999 vyšla kniha s názvom The Rules For Getting Laid: Get The Sex You Want (v preklade Pravidlá, ako si zasúložiť: Získajte sex, po akom túžite), ktorá, ako je zrejmé, pojednáva o chvíľach tých najintímnejších. Avšak spôsobom, na ktorý je najlepšie čo najrýchlejšie zabudnúť.

Bizarná príručka, ktorej autorom je David Graff a Ray Schwartz, údajne čitateľov oboznamuje s tajomstvami, o ktorých ešte nikto nikdy nemal odvahu prehovoriť nahlas. Po jej prečítaní ju však mnohí z nich určite budú chcieť spáliť. Veď posúďte sami, tu sú niektoré z rád, ktoré z vás majú urobiť sexuálneho preborníka.

O sexe s feministkou

"Pokiaľ zistíte, že žena, ktorú ste s vyhliadli, je feministka, okamžite na ňu zabudnite. Zaseje do vás jed, len preto, že ste muž. Bude vás chcieť presvedčiť o tom, aký ťažký život ženy majú. S feministkou jednoducho nikdy nevyhráte."

O tom, keď si žena vylieva svoje srdce

"Keď sa vám žena rozhodne vyžalovať, tvárte sa tak, že ju pozorne počúvate a občas prikývnite, aby to vyzeralo ešte dôveryhodnejšie. A popritom môžete premýšľať o veciach, ktoré vás naozaj zaujímajú. Ženy totiž nedokážu rozoznať, či im naozaj načúvate. Nie je to v ich silách."

Pred ženami si neuľavujte

"Nič, opakujem nič, nedokáže ženu odradiť tak rýchlo, ako keď zacíti partnerove bioplyny. Ak si chlap uľaví na prvom rande, na sex môže zabudnúť."

O tehotenstve

Žiadna žena, bez ohľadu na to, aká je sexi, nestojí za to, aby ste ju priviedli do iného stavu."

O Bití žien

toto pravidlo je veľmi dôležité nielen pre vašu sebaúctu a základ dlhoročného úspechu u žien, ale aj preto, že by vás to dostalo do väzenia. Nikdy nebite ženy! Ak nejakú udriete, tak vedzte, že z morálneho hľadiska vyhrala ona."

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu