Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Úplné šialenstvo: Do bazéna naliali tekutý dusík, mladík skončil v kóme!

Toto veru nebol dobrý nápad Zobraziť galériu (2)
Toto veru nebol dobrý nápad (Zdroj: YouTube)

LEON - Šialený nápad organizátorov Jägermeister párty v mexickom meste Leon sa takmer skončil tragicky. V snahe oživiť atmosféru sa rozhodli do bazéna naliať tekutý dusík, pričom im vôbec nenapadlo zamyslieť sa nad dôsledkami svojho činu. Kvôli nim teraz jeden mladík bojuje v nemocnici o život.

Chceli, aby bol ich večierok originálny, namiesto toho sa skončil hotovou katastrofou. Veď naozaj len blázna môže napadnúť naplniť bazén tekutým dusíkom a potom doň vpustiť ľudí. Stalo sa totiž to, že skvapalnený plyn zreagoval s chlórovou vodou a vytvoril sa hustý biely dym, ktorý obsahoval jedovaté výpary.

V dôsledku toho začali mnohí hostia pociťovať zdravotné ťažkosti, informuje denník Daily Mirror. Nemohli sa nadýchnuť, niektorí upadli do bezvedomia a začali sa topiť. Dvadsaťjedenročný Jose Ignacio Lopez del Toro dokonca upadol do kómy, ďalších deväť ľudí museli hospitalizovať.

Úplné šialenstvo: Do bazéna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Úrady už zahájili predbežné vyšetrovanie, ktoré určí, či padnú v prípade nejaké obvinenia. "O tom, čo sa stalo v Mexiku, samozrejme vieme. Náš mexický distribútor spolupracuje s vyšetrovateľmi v záujme čo najrýchlejšieho objasnenia okolností, ktoré viedli minulú sobotu k dotyčnému incidentu," uviedol hovorca spoločnosti Jägermeister International, ktorá sídli v Nemecku. "Plne podporujeme zodpovedné pitie a zároveň chceme našich zákazníkov ubezpečiť, že sa riadime všetkými bezpečnostnými pokynmi v rámci každého trhu, na ktorom pôsobíme," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu