Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marihuanové mamičky z Beverly Hills: Päťkrát denne húlia, kvôli deťom!

Stretnutie Marihuanových mám Zobraziť galériu (2)
Stretnutie Marihuanových mám (Zdroj: YouTube)

BEVERLY HILLS - V americkom Beverly Hills sa sformovala zvláštna skupina žien, ktoré sa pred časom začali stretávať, aby spolu pohúlili trávu. Tvrdia totiž, že ich to robí lepšími matkami a zároveň sa snažia presvedčiť verejnosť o tom, že drogy a rodičovstvo sa nevylučujú.

Zakladateľkou podivného spolku, ktorému sa nepovie inak ako "Marihuanové mamičky", je January Thomasová (37). Mäkkú drogu fajčí až päťkrát denne, pretože podľa vlastných slov zlepšuje jej rodičovské kvality. O tom, aký príklad tým dáva svojej dvojročnej dcére Zenne, by sa už dalo polemizovať.

Marihuanové mamičky z Beverly
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Stretnutia klubu prebiehajú vždy rovnako. Jeho účastníčky namiesto popíjania čaju skúšajú rôzne odrody trávy a navzájom si hovoria svoje dojmy z nich. Taktiež si vypekajú marihuanové koláčiky, pripravujú marihuanový šalát či marihuanové mliečne koktejly.

"Bojujeme proti názoru, že marihuanu užívajú len špinaví drogáči. Sme dôkazom toho, že i keď ju fajčíte, stále môžete byť dobrým rodičom a platným členom spoločnosti," vysvetlila členka spolku Cheryl Shumanová (53) s tým, že kanabis im pomáha prekonávať chronickú bolesť a iné zdravotné ťažkosti. Sama pred dvoma rokmi prekonala rakovinu vaječníkov.

Užívanie marihuany na predpis je v Kalifornii povolené. Verejnosť ale aj tak činnosť Marihuanových mamičiek príliš neschvaľuje. Ženy síce tvrdia, že to robia pre dobro veci, ale pri pohľade na ne, ako ťahajú z bonga, to príliš uveriteľne neznie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu