Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Stiahnite si nový TECHBOX Android Špeciál úplne zadarmo!

Stiahnite si nový TECHBOX Android Špeciál úplne zadarmo! Zobraziť galériu (5)
Stiahnite si nový TECHBOX Android Špeciál úplne zadarmo! (Zdroj: Techbox)

Už teraz si môžete zadarmo stiahnuť nové číslo unikátneho PDF časopisu TECHBOX Android Špeciál 6-7/2013. Dvojmesačník o Androide, ktorý prináša formát 9:21 pre maximálne pohodlné čítanie na akomkoľvek smartfóne či tablete s Adobe Reader, má až 111-strán.

Techbox logo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Len nedávno vznikol unikátny slovenský PDF časopis o Androide, ktorý stačí stiahnuť a pohodlne čítať na smartfónoch i tabletoch. Žiadne objemné dáta, žiadne zoomovanie, pohybovanie krížom-krážom po bežnej A4 strane... TECHBOX Android Špeciál ako bezplatný PDF časopis je unikátny práve svojím formátom, kde vám na čítanie stačí pohyb po displeji smerom dole a hore. Stiahnite si nové vydanie TECHBOX Android Špeciál 6-7/2013 a vyskúšajte si to! Nový časopis vytvorila známa redakcia TECHBOX, ktorá už niekoľko rokov vydáva tlačený magazín TECHBOX a online portál TECHBOX.sk

TECHBOX tablet
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Stiahnite si BEZPLATNÝ časopis TECHBOX Android Špeciál 6-7/2013!

Techbox titulka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

V novom TECHBOX Android Špeciál 6-7/2013 nájdete napríklad novinky z celého sveta, ale i konferencie Google I/O, zaujímavé fotoporovnanie top smartfónov súčasnosti, veľkú recenziu Samsung GALAXY S4, HTC One ale i tabletov ako Acer Iconia A1, Google Nexus 10 či Ainol Novo 9 Spark s ultrajemným rozlíšením. Pozreli sme sa však aj na Sony Xperia Tablet Z, ale i to, ako vlastne nový „boom“ zvaný tablet vznikol. Ste zvedaví? Tak čítajte, budete určite prekvapení! ;) Určite neprehliadnite ani exkluzívny rozhovor s Michalom Štenclom, spoluzakladateľom celosvetovo známej spoločnosti Sygic či pár rád o tom, ako si vybrať ten správny smartfón pre vás. To však nie je všetko, veď na 111 strán sa toho zmestí kvantum. Tak sťahujte, čítajte a nezabudnite sa na android.techbox.sk zaregistrovať, aby ste nikdy nepremeškali nové číslo TECHBOX Android Špeciál!

Techbox, pr
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu