Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Revolúcia v kvalite bývania

Revolúcia v kvalite bývania Zobraziť galériu (7)
Revolúcia v kvalite bývania

Realitný trh je presýtený nekvalitnými stavbami. Revolúcia prichádza v podobe projektu Idyla len kúsok od Bratislavy.

Ak ste v posledných rokoch hľadali vlastné bývanie, narazili ste na množstvo narýchlo postavených projektov, ktoré už pri predaji nedokázali zakryť všetky chyby. „Šťastlivca“, ktorý si kúpil nehnuteľnosť, eufória z nového bývania rýchlo prešla a začali nekonečné reklamácie a opravy.

To je odteraz minulosťou!

Na ničom sa nešetrilo

Vysoký dôraz na kvalitu stavby, prvotriedny štandard, priestranné slnečné dispozície a súkromie na záhradke s terasou. To je len zlomok z toho, čo ponúka novovybudovaný komplex domov Idyla v obci Bernolákovo len 14 km od Bratislavy.

Výstavba 41 domov je rozdelená do dvoch etáp. Prvé domy sú už skolaudované, ďalšie budú dokončené a skolaudované v najbližších mesiacoch.

Veľkoryso riešené dispozície, úžitkové plochy od 146 m², pozemky 174 až 336 m² a k tomu veľmi príjemná architektúra. Na výstavbu boli od základov až po strechu použité mimoriadne kvalitné materiály. Samozrejmosťou sú dve spevnené parkovacie miesta pre každý dom a bonusom pre nových majiteľov bezplatná konzultácia s architektom.

Doma ako na dovolenke

Moderná obec Bernolákovo poskytuje obyvateľom plnohodnotnú občiansku vybavenosť, kvalitné služby a široké možnosti pre športové a kultúrne vyžitie. Pohodlné a rýchle je aj spojenie s Bratislavou autom alebo pravidelnými autobusovými a vlakovými linkami.
Komplex domov Idyla je vsadený do veľmi tichého a bezpečného prostredia obklopeného zeleňou na brehu malebnej riečky. Každý dom má terasu a záhradku na relax, posedenie s rodinou a priateľmi, grilovanie... Každý deň sa vraciate z práce na dovolenku.

VAŠE ALL INCLUSIVE BÝVANIE teraz za LETNÉ AKCIOVÉ CENY od 138.784 eur!

www.domy-idyla.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu