Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Naučte sa kitovať a windsurfovať v neoprénoch O’neill

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Corner board shop)

Tradičný obchod s výstrojom pre doskové športy ponúka okrem tovaru aj školu a požičovňu windsurfingu, kitingu a sup.

Tieto dva športy sú v našich podmienkach celkom exotické, napriek tomu si získavajú čoraz väčšiu popularitu vďaka bezkonkurenčným zážitkom, ktoré prinášajú. Oba športy sú späté s vodou a vetrom, preto ku komfortu učenia patrí aj dobrý neoprén.

Corner board shop vám aj v novej sezóne 2013 ponúka najlepšie neoprény a neo doplnky na trhu od najstaršej svetovej značky – O’neill. V širokom sortimente si nájdu to svoje všetci windsurfisti, kitisti, surfisti či ostatní vyznávači vodných športov. Od suchých oblekov, cez dlhé a krátke neoprény až po vesty, lykry, topánky, kukly a prípravky na čistenie a dezinfekciu neoprénov.

Naučte sa kitovať a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corner board shop)

Neoprény O’neill využívajú prevratné technológie maximalizujúce teplotu a flexibilitu, ktorá na svetovom trhu neoprénov nemá konkurenciu už 60 rokov. Windsurfisti si môžu napríklad vybrať z „gumených modelov“, alebo teplých kašírovaných neoprénov so špeciálnou hydrofóbnou úpravou povrchu proti wind chill efektu. Technológiu lepených spojov bez šitia, ktoré sú typické pre najdrahšie neoprény nájdete v kolekcii O’neill aj v modeloch strednej a nižšej triedy za neuveriteľné ceny. V neposlednom rade neoprény O’neill vynikajú aj svojim strihom a komfortom pri nosení.

Samozrejme neoprény O’neill si môžte u nás aj zapožičať pri objednávke školy kitingu a windsurfingu.
Naučte sa kitovať a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corner board shop)

Naša škola je založená na rešpektovaní individuálnych požiadaviek klienta čo sa týka času, výberu miesta, výstroja a zvoleného postupu učenia. Kvalita a bezpečnosť je zabezpečená inštruktormi, absolventmi FTVŠ v Bratislave. Touto cestou sa extrémny šport stáva zábavou a viac ako príjemným spestrením leta, ktorý často končí ako celoživotná záľuba. 

V škole windsurfingu sa za niekoľko hodín naučíte bezpečne ovládať dosku a plachtu do sily vetra 7 m/s. Naučíte sa jazdiť vo všetkých smeroch, otočiť sa o 180°, vrátiť sa na pláž. Dozviete sa mnoho zaujímavých informácii o vetre, vhodných lokalitách na jazdenie, tiež vám poradíme s výberom výstroja. V priebehu kurzu sa z vás stane zorientovaný jazdec, ktorý bude schopný sa samostatne venovať tomuto krásnemu športu.

V škole kitingu sa naučíte bezpečne a zábavne pracovať s cvičným kitom. Oboznámite sa s teóriou veterného okna, naučíme vás bezpečne štartovať a pristávať veľký 4-šnúrový nafukovací kite, manévrovať s ním tak, aby ste zvýšili jeho výkon. Samozrejmosťou je ovládanie všetkých bezpečnostných zásad. Na vode, pomocou motorového člna, vás naučíme zladiť prácu kitu a dosky a po niekoľkých dňoch, možno aj skôr, sa bez strachu zveziete na kitovej doske.

Celú ponuku tovaru a služieb si môžete pozrieť a kúpiť buď v kamennom obchode Corner board shop, alebo na e-shope cornerboardshop.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu