Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zhnusení študenti práva: Skladali skúšku z orálneho sexu a mučenia!

Univerzita v Cambridge
Univerzita v Cambridge (Zdroj: intechsolutions.uk.com)

CAMBRIDGE - Skladať skúšku so sexuálnou tematikou - takáto nevšedná úloha čakala na študentov právnickej fakulty Univerzity v Cambridge, ktorú si pre nich pripravili profesori. Budúcim právnikom sa vôbec nepáčila a zhodli sa na tom, že bola absolútne neprijateľná.

Slávna britská univerzita je známa tým, že do skúšobných textov často zaraďuje niekedy až príliš reálne výpovede sprevádzané fotografiami. Tentokrát to ale s autentickosťou prepískla. Pre dve stovky študentov pripravila skúšku, ktorá pozostávala z prípadov sexuálneho násilia páchaného v opitosti. išlo o názorné zobrazenie násilného orálneho sexu, mučenia a homosexuálneho týrania, uvádza portál tn.cz s odvolaním na Daily Mail.

"Sandra je prezidentkou spoločenstva opilectva zvaného Vizards a chce pribrať nových členov," takto sa začínal fiktívny príbeh na skúške. V materiáli boli popísané tri obscénne rituály. Pri jednom musel muž so zaviazanými očami vykonávať orálny sex s iným mužom, v ďalšom figurovala fľaša alkoholu a v poslednom ochlpenie a mučenie istého mladíka.

Úlohou skúšaných bolo na príkladoch mali uviesť, o aké zločiny ide. Tí boli zo skúšky priam zdesení. "Bolo to strašné a absolútne neprijateľné," skonštatovali zhodne. Vedenie univerzity to ale vidí inak. "Hypotetické situácie využívame pri testovaní študentov často. V budúcnosti im to pomôže pri ich právnickej praxi," uviedol hovorca Univerzity v Cambridge.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu