Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž masturboval pred Monikou (17) v lietadle: Penis vyťahoval a schovával!

Monika Amestoyová
Monika Amestoyová (Zdroj: cbs)

LOS ANGELES - Americká tínedžerka Monika Amestoyová (18) zakúsila vlani v októbri na palube lietadla veľmi nepríjemnú situáciu. Počas letu z New Yorku do Los Angeles sedela vedľa chlapíka, ktorý sa pri pohľade na ňu ukájal. Personál vraj neurobil nič, aby tomu zabránil.

Amestoyová podľa jej slov zalarmovala letušku United Airlines, aby zvrhlého spolucestujúceho zastavila, ale akonáhle sa vzdialila, páchateľ znovu vytiahol penis a oddával sa sebaukájaniu.

Napriek tomu, že sa mladá dievčina opätovne sťažovala, personál vraj nechcel urobiť nič viac a nemohol ju ani presadiť, pretože v tejto triede už neboli voľné žiadne iné sedadlá.

Amestoyvej otec napokon incident nahlásil na polícii a masturbujúci muž z lietadla sa k svojej vine priznal. Navyše vraj ide o sexuálneho delikventa, ktorý mal už predtým opletačky so zákonom.

Právnička dievčiny teraz spoločnosť žaluje za nedbanlivosť a úmyselné spôsobenie citového prepätia. United Airlines však vo svojom vyhlásení uviedli, že žiadnu sťažnosť zatiaľ nedostali, ale keď ju obdržia, určite ju starostlivo preskúmajú. "Komfort a bezpečnosť našich zákazníkov je našou najvyššou prioritou," tvrdia podľa portálu huffingtonpost.com americké aerolínie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu