Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátor Sajfa a zabávač Gordulič uzavreli šialenú stávku

Moderátor Sajfa a zabávač Gordulič  uzavreli šialenú stávku Zobraziť galériu (2)
Moderátor Sajfa a zabávač Gordulič uzavreli šialenú stávku (Zdroj: behzakastiel.sk)

BRATISLAVA - Moderátora Fun rádia Mateja Sajfu Cifru alebo zabávača Jana Gorduliča už čoskoro uvidíme v tradičnom slovenskom kroji a s kosou v ruke. Uzavreli totiž medzi sebou bláznivú stávku o to kto ako prvý začne s úpravou zanedbaného parku pri kaštieli v Rusovciach jeho kosením a to klasickou, ručnou kosou.

Aby vyhral Sajfa, musí prekonať svoj osobný bežecký rekord a zabehnúť trasu vedúcu okolo parku dlhú 10 km pod 45 minút - v tom prípade bude kosiť Gordulič. Ak sa mu to nepodarí, bude si musieť obliecť kroj sám a po behu nastúpiť na panské.

Sajfov pokus ako aj samotné kosenie sa skutoční v rámci benefičného Behu za Kaštieľ na podporu záchrany a obnovy Rusovského kaštieľa a priľahlého parku. Štart je naplánovaný na 15.6.2013 o 10.00 hod. priamo v areáli parku kaštieľa v Rusovciach.

Výťažok z behu a stánkov s občerstvením bude použitý na začiatok obnovy areálu Rusovského parku kaštieľa. Ak aj vás teda trápi každá tehla, odpadnutá z tohto kaštieľa, alebo si len chcete pozrieť ako dopadne stávka  a kto skončí v kroji a s kosou v ruke, príďte či bežte za kaštieľ aj vy! Viac informácii o behu nájdete na www.behzakastiel.sk.


-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu