Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Carat Tuning Party oslavuje. Kúpou lístka ste v žrebovaní o obšitie interiéru a oblepenie auta

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Carat tuning Party)

BRATISLAVA - Každá vstupenka zakúpená v predpredaji do 10.6. ide do žrebovania o atraktívne ceny. Doprajte svojmu autu nový interiér v hodnote 2000€ od firmy TLM dizajn alebo oblepenie v hodnote 1500€ od firmy Wrapp fol . Čísla šťastných vstupeniek budú vyžrebované priamo na akcii Carat Tuning Party počas večernej párty!

Dňa 21. - 22. Júna sa uskutoční už 10. akcia Carat Tuning Party.  Carat Tuning Party, ktorá sa pravidelne koná na Piešťanskom letisku sa týmto jubileom radí medzi málo akcii s takouto bohatou históriou.  A ako sa na takéto výročie patrí, pripravili si organizátori aj špeciálny program pre Vás!

Bohatá piatková párty patrí už ku samozrejmosti na Carate, ale iba stručne zopakujeme čo na vás bude čakať - Europa2 Dance EXXtravaganza live Road Show, Puerto, H16 a Majk Spirit predstavia nový album, nebude chýbať ani headliner - KONTRAFAKT (Rytmus - Ego - Anys,) 12 nádherných sexy finalistiek Miss Carat Tuning Party zabojuje o prestížny titul krásy, obrovský ohňostroj k 10. výročiu a pokus o vytvorenie najväčšieho miešaného drinku na Slovensku!  No a práve tento drink, ktorý by mal mať celých 245 litrov Vám počas piatkovej párty zadarmo rozčapujú!

Počas soboty na vás už klasicky budú čakať Slovenské národne majstrovstvá v drifte a šprinte, súťaž o najkrajšie autá slovenských ciest Tuning Battle, veľa ďalšieho sprievodného programu a ako tohtoročný špeciálny program pokus o vytvorenie svetového rekordu v hromadnom burnoute!  Všetko jedinečný program, ktorý neponúka žiadna iná akcia v širokom okolí Slovenska!

Vstupenky, ktoré Vás zaradia do žrebovania, si môžete kúpiť za 13 € cez predpredaj.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu