Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strašný príbeh: Do zadku si strekla silikón, odrezali jej ruky aj nohy!

(Zdroj: The Sun)

LOS ANGELES - Apryl Michelle Brownová (46) z amerického Los Angeles si na čiernom trhu zakúpila silikónové injekcie, z ktorých sa neskôr vykľul kúpeľňový tmel. Keď jej ho v nevedomosti vstrekli do zadku, zanechal ju v takom strašnom stave, že ju od smrti delilo iba pár hodín. Žena síce prežila, ale prišla o všetky končatiny aj svoje pozadie. Bývalá kaderníčka dnes obviňuje seba z márnivosti a chce varovať ostatných pred nebezpečenstvom týchto nelegálnych vylepšení.

Aprylin život sa zmenil v okamihu, keď do jej salónu vstúpili dve ženy, aby si nechali urobiť vlasy. Ich zadky boli také dokonalé, že na kaderníčku urobili nebývalý dojem a zatúžila tiež po nejakom podobnom. Keď jej povedali, že také skvelé partie nadobudli vďaka silikónu, nechala sa presvedčiť, aby to tiež skúsila.

Apryl podľa denníka The Sun zaplatila žene, ktorá nemala žiadne lekárske vzdelanie v prepočte okolo 760 eur za dve injekcie. Dnes si vyčíta, že bola taká naivná a dôverčivá a nič si nepreverovala. Žena jej injekciu vpichla v izbe jej dcéry a povedala, že bude potrebovať ešte ďalšie tri až štyri než dosiahne žiadaný efekt.

"Prvá procedúra trvala hodinu. Spomínam si, že som sa jej pýtala, či to má byť také bolestivé. A ona povedala, že áno," prezradila matka dvoch dievčat, ktorá o niekoľko týždňov dostala druhú injekciu, ale tým to pre ňu skončilo. Bohužiaľ však už bolo neskoro.

Počas nasledujúcich dvoch rokov jej oblasť okolo vstreku stvrdla, ale ona sa bála vyhľadať lekárku pomoc. Napokon jej koža sčernela a urobili sa jej na nej tvrdé hrudky. Nasledujúce štyri roky žila s neskutočnou bolesťou, ale lekári, ktorých vyhľadala, jej povedali, že je príliš nebezpečné silikón odstrániť.

V roku 2011 predsa len došlo k operácii, ale bez úspechu. Jej telo zachvátila fatálna infekcia a iba 24 hodín ju delilo od smrti. Lekári ju na dva mesiace uviedli do umelého spánku a urobili jej 27 zákrokov, počnúc amputáciou zadku a rozsiahlych kožných štepov.

"Zachránili ma, ale gangréna sa rozšírila aj do rúk a nôh," uviedla žena, ktorej museli amputovať všetky končatiny. "Boli to hrozné časy. Vyplakala som si oči, ale musela som sa zmieriť s tým, že som prišla o ruky, nohy aj zadok pre komplikácie s injekciami. Prežívala som strašnú hanbu a vinu ... všetko sa to stalo pre to, že som chcela väčší zadok," dodala Apryl, ktorá strávila v nemocnici pol roka, ale uvedomila si, že jej život týmto nekončí.

"Rozhodla som sa, že zdolám triatlon. Povedala som si, že ak zvládnem toto, môžem robiť čokoľvek," spomína na obdobie z konca roka 2011, kedy strávila tréningom 6 dní v týždni, pri ktorom sa učila chodiť a behať s umelými končatinami. Hoci bol celý proces veľmi bolestivý, jej úsilie sa vyplatilo. Pred šiestimi týždňami prekročila cieľovú čiaru a povzbudzovaná rodinou plakala od radosti.

"Nikdy už svojim dievčatám neurobím vlasy, ani neucítim piesok medzi prstami, ale verím, že som prežila, aby som šírila svoj príbeh. Chcem varovať ostatných pred nebezpečenstvom čierneho trhu. Narodili sme sa dokonalí a úplní. Mojím najväčším odkazom je, že sa musíme naučiť milovať a prijať sami seba, takí akí sme."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu