Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

K svetovým značkám sa výhodne môžete dostať už aj na Slovensku

K svetovým značkám sa výhodne môžete dostať už aj na Slovensku Zobraziť galériu (7)
K svetovým značkám sa výhodne môžete dostať už aj na Slovensku (Zdroj: fashiondays.sk)

Nákupný klub Fashion Days sa pričinil o to, že módne kúsky s menami svetových návrhárov už nie sú len výsadou prominentov. Značky ako Givenchy, Just Cavalli, Valentino, Tom Ford, John Galliano, Kenzo či Tommy Hilfigier sú už dnes dostupné v každom kúte Slovenska. Navyše so skvelými zľavami až do 70%.

Exkluzívny nákupný klub už tretí rok plní sny milovníkom módy. Vďaka Fashion Days sa špičkové módne značky priblížili všetkým, ktorí si potrpia na kvalitnú módu, no drahé butiky vo svetových metropolách sú pre nich nedostupné.

Fashion Days spolupracuje s niekoľkými stovkami značiek z celého sveta a preto dokáže uspokojiť zákazníkov s najrozmanitejším vkusom. Môže sa pochváliť spoluprácou s najslávnejšími značkami ako Gucci, Viviene Westwood, Gianfranco Ferré, Love Moschino, Converse či Diesel, z ktorých mnohé sú na Slovensku ťažko dostupné.

K svetovým značkám sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: fashiondays.sk)

Okrem nich ponúka aj značky, ktoré sú u nás neznáme, no mimoriadne obľúbené v zahraničí, vďaka čomu máte príležitosť získať netradičné kúsky, aké v bežných obchodoch nenájdete. Pre všetky tieto značky však platí, že v nákupnom klube ich nájdete za výrazne výhodnejšie ceny ako v kamenných obchodoch.

To všetko dosiahnete z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie. Stačí kliknúť na www.fashiondays.sk a vybrať si to, po čom túžite.

K svetovým značkám sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: fashiondays.sk)

Módne značky z oblasti odievania, doplnkov ale aj bývania, sa objavujú v kampaniach, ktoré trvajú 2-4 dni. Každý deň sa tak na stránke objaví približne 1000 nových produktov. Fashion Days je tak neustálym zdrojom nových nápadov a inšpirácií, ktoré si vďaka vysokým zľavám a skvelým cenám môžete dopriať vo veľkej miere.

Klub je najväčší svojho druhu v strednej a východnej Európe a ako jediný  na trhu vie pre svojich členov získať modely od najlepších značiek a uznávaných návrhárov so zľavami až do 70%. Preto, aby ste mohli aj vy vstúpiť do sveta dostupného luxusu a módnych kráľov, stačí sa zaregistrovať na stránke www.fashiondays.sk. Hneď po vytvorení  bezplatnej registrácie vám budú dostupné všetky výhody členov klubu.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu