Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena (30) chodí do solárií od 14 rokov, chce byť ako Barbie!

Sarah s manželom Andrewom a deťmi. Zobraziť galériu (2)
Sarah s manželom Andrewom a deťmi. (Zdroj: profimedia.sk)

SEVERNÁ DAKOTA - Matka dvoch detí zo Severnej Dakoty je závislá na soláriách už od svojich 14-tich rokov a nič ju nezastaví v tom, aby sa svojím hnedým opálením, čo najviac podobala na umelú bábiku.

Sarah Willmanová, ktorú prezývali aj Malibu Barbie, sa vystavuje účinku smrteľného UV žiarenia aspoň 20 minút každý deň. Napriek tomu, že vie, že je jej závislosť nebezpečná, nedokáže odolať. Ako školáčka dokonca chodila do rôznych solárií, aby sa mohla opaľovať až 40 minút, a to ešte pred dovŕšením dvadsiatky.

Niekedy vstáva už o štvrtej ráno, aby sa stihla upraviť skôr, než prebudí svoju dcéru Bridget (9) a syna Malachiho (6). Do solárka si skočí hoci aj cez obedňajšiu prestávku a priznáva, že kedysi boli časy, že ak nejaké solárium malo otvorené o jedenástej v noci, bola v ňom.

Teraz Sarah používa samoopaľovací krém, pretože cíti, že nie je dosť hnedá. Nie vždy sa totiž dokáže v niektorých oblastiach opáliť tak, ako by si to predstavovala. Je to jednoducho nemožné.

Sarah ako tínedžerka trpela nízkym sebavedomím, čo ju viedlo k tomu, aby trávila viac času v soláriách a cítila sa lepšie. "Snažila som sa zapadnúť, byť obľúbená a v pohode. Než som mala deti, utratila som asi 500 dolárov mesačne na oblečenie, pretože bolo pre mňa dôležité vyzerať dobre," prezradila žena, ktorá pracovala aj ako modelka a fotila v New Yorku či Las Vegas.

Paradoxné je, že hoci zo seba chce mať hnedú bábiku Barbie, svoje deti by v soláriu nikdy vidieť nechcela. Obáva sa, že by mohli dostať rakovinu kože, ale sama si zatiaľ nevie pomôcť, aby s tým prestala. Dúfa však, že jedného dňa sa jej to predsa len podarí. Informoval portál thesun.co.uk.

Žena (30) chodí do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu