Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Laura má veľký problém: V práci ma šikanujú, som totiž pripekná!

Laura Ferneeová Zobraziť galériu (2)
Laura Ferneeová (Zdroj: Eimear O'Hagan)

LONDÝN - Krása je zvyčajne považovaná za požehnanie, ale pre niektorých môže byť aj prekliatím. Britka Laura Ferneeová (33) tvrdí, že príťažlivý výzor jej ničí život a donútil ju odísť z práce.

Mladá žena portálu dailymail.co.uk prezradila, že jej štíhla postava a pekná tvár priťahovala nežiaducu pozornosť jej mužských kolegov a ostatné ženy na pracovisku žiarlili na jej krásu. Preto pred dvomi rokmi opustila miesto vo vedeckom výskume a po šikanovaní a prenasledovaní, ktoré zažila, si myslí, že práca jednoducho nie je pre ňu.

"Nie som lenivá ani hlúpa. Pravdou je, že môj dobrý vzhľad mi spôsobil iba problémy, tak som sa rozhodla, že byť zamestnaná momentálne nie je pre mňa. Nie je to moja vina... Nemôžem za to, ako vyzerám," hovorí Laura, podľa ktorej jej kolegovia sa nikdy nesnažili vidieť jej úspechy a profesionalitu, ale iba tvár a telo.

Pokým muži jej na stole nechávali romantické darčeky, iné ženy si o nej mysleli, že keď je pekná, tak je sprostá a nebrali ju vážne. Keď však zistili, že je dobrá v tom, čo robí a možno aj lepšie ako ony, nenávideli ju ešte viac.

Laura má však šťastie, že jej rodičia zdedili nejaké peniaze a tak jej môžu platiť nájom za byt v londýnskom Notting Hill a účty v hodnote 2000 libier mesačne. To však nie je všetko. Taktiež jej hradia 1500 libier za značkové oblečenie, obuv, kabelky a 700 libier za strihanie vlasov.

Svoju dobrú postavu si Laura udržiava návštevou posilňovne, čo jej rodičov vyjde na 320 libier mesačne a ďalšiu tisícku vydajú za jej "socializáciu". Mladá Britka si však naďalej myslí, že kritici podceňujú prekliatie sympatického vzhľadu na pracovisku.

Laura má veľký problém:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Eimear O'Hagan)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu