Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Arogantní majitelia reštaurácie ukázali dno: Správanie chrapúňov a nadávky hosťom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

ARIZONA - Obľúbený britský šéfkuchár Gordon Ramsay (46) zažil v 16. epizóde 6. série šou Kitchen Nightmares (Nočné mory kuchyne) to, o čom sa mu počas jeho bohatej kariéry televízneho kulinárskeho poradcu ani nesnívalo. Majitelia Amy’s Baking Company totiž predviedli taký neuveriteľný "výkon", že aj odborník sa v tomto prípade radšej porúčal a svoju reláciu nedokončil.

V dieli, ktorý mal premiéru v piatok 10. mája, bolo tentokrát horúco nielen kvôli postávaniu pri sporáku, ale najmä zvláštnemu správaniu Amy a Samyho Bouzaglovcov zo Scottsdale v Arizone. Namiesto toho, aby pokojne prijali Ramsayho kritiku a snažili sa zlepšiť, pred kamerou predvádzali absolútnu absenciu sebakritiky, neschopnosť zvládať vlastný podnik, nepekný vzťah so zamestnancami a napokon aj nadávky zákazníkom. Nečudo, že personál si u nich podával ruky a hostia iba neveriaco pozerali na to, čo sa im odohrávalo pred očami.

Majitelia totiž pod tlakom nezvládli situáciu. Zákazníci dlho čakali na jedlo alebo sa sťažovali, že je nedopečené. Všetko zašlo až tak ďaleko, že Samymu rupli nervy a nevyberanými slovami poslal jedného z hostí niekam. Aby toho nebolo málo, žiadal od neho, aby zaplatil a jeho manželka narobila poriadny bengál vyhrážaním sa, že privolá políciu. Hysterická blondínka tým iba zavŕšila už aj tak vypätú chvíľu.

Po tomto intermezze by človek očakával, že si dvojica vstúpi do svedomia a pripustí, že má problém sama so sebou. Namiesto toho rozhorčená Amy Ramsayho začala obviňovať a nechýbalo veľa, aby sa medzi ňou a svetoznámym šéfkuchárom strhla nielen slovná potýčka. Ženine východisko z tejto patovej situácie sa našlo v skončení šou, s čím Ramsay napokon vrelo súhlasil.

"Po takmer stovke Kitchen Nightmares som stretol dvoch vlastníkov, ktorým som nemohol pomôcť. A nebolo to preto, že som nechcel, ale preto, že neboli schopní načúvať," uzavrel Brit a štáb televízie Fox si musel zbaliť technické vybavenie a bez happyendu odísť.

Nebol to však úplný koniec. Bouzaglovci začali incident prepierať na sociálnych sieťach, ale od fanúšikov sa im nedostalo veľkej podpory. Napokon vyrukovali s verziou, že sa im do stránky nabúrali hackeri. Na čej strane stojí pravda sa obyčajný divák veľmi ťažko dozvie, keďže aj reality šou si zvyknú všeličo prifarbiť.

Slovník majiteľov reštaurácie je naozaj vyberaný.
Zobraziť galériu (3)
Slovník majiteľov reštaurácie je naozaj vyberaný.  (Zdroj: Facebook)

VIDEO Arogantní majitelia reštaurácie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu