Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Schudnite do plaviek s Power coaching poradňou!

Coaching – poradňa
Coaching – poradňa (Zdroj: Coaching – poradňa)

Power coaching poradňa Vám prináša skvelú letnú akciu, ktorú môžete využiť až do konca augusta! Vezmite svojho partnera, kamaráta či kamarátku na jeden z programov Vitality coaching a zaplaťte len za cenu jedného!

 

Naša vnútorná pohoda aj vonkajšia krása závisí od toho, v akom stave je naše telo, čím ho živíme, čo pre zdravie každý deň robíme. Správna životospráva vyrieši všetky Vaše zdravotné problémy od obezity až po neplodnosť, či prekyslený organizmus. Nechajte si poradiť od našich profesionálne vyškolených Power coachov,  ktorí Vás naučia ako sa správne stravovať a tým Vám pomôžu zbaviť sa nadbytočných tukov! Prestaňte s diétami a nezmyselnými hladovkami! Naučte sa, ako sa dá chudnúť so sýtym, ale zdravým jedálničkom.

Vyberte si z našej ponuky Vitality coaching program, ktorý Vám a Vášmu blízkemu bude vyhovovať. Či si necháte zostaviť trojmesačný, mesačný program, alebo cítite, že Vaše telo potrebuje detoxikáciu. Rovnako môžete schudnúť podľa krvnej skupiny či Vášho znamenia. S Vitality plánmi vieme pomôcť aj dojčiacim mamičkám, športovcom, či seniorom. Naše poradenstvo je skutočne pre každého.

Urobte niečo pre svoje zdravie, vnútornú pohodu a krásu a využitie našu špeciálnu akciu- dvaja za cenu jedného- od 20. mája do 20. augusta 2013.

Tešíme sa na Vás!

Viac info na adrese langermann@coaching-poradna.sk

alebo na tel.č. 0904 682 754

www.coaching-poradna.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu