Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Angličanka prežila peklo: V Česku si dala spraviť nové prsia, sčerneli a odpadla jej bradavka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Claire Rigleyová (30) z britského Nottinghamshire utratila tisíce libier za prsné implantáty, ktoré ju takmer pripravili o život. Po tom, ako podstúpila operáciu v Českej republike, jej silikóny explodovali, sčerneli a v tkanive sa vytvorili odporné diery.

Matka troch detí schudla takmer 30 kíl a táto veľká zmena sa prejavila aj na jej prsiach. Zostali nepekne ovisnuté, čo sa Claire rozhodla vyriešiť plastickou operáciou. Britský chirurg bol však príliš zaneprázdnený a ona by musela dlho čakať, tak radšej využila jeho odporúčanie a v apríli 2008 odcestovala za iným lekárom do Prahy.

Len dva dni po tom, čo za nové implantáty zaplatila 4700 libier a odišla späť do vlasti, jej začali prsia presakovať z otvorov okolo bradavky. Keď ju jej matka uvidela v sprche, bola doslova šokovaná a okamžite ju poslala do nemocnice.

To už mala Claire prsia sčerneté s otrasnými dierami a natiahnutou kožou. V zdravotníckom zariadení podstúpila urgentný zákrok, pri ktorom jej pokazené implantáty vytiahli, ale odvtedy bola Angličanka úplne zničená. Podľa nej stratila všetku svoju ženskosť a odmietala sa pozrieť na seba do zrkadla.

Nasledujúce štyri roky boli pre ňu plné traumy, ktorú sa jej snažil zmierniť jej manžel Robert (35), ale Claire už bola natoľko paranoidná, že odmietala vyjsť z domu bez toho, aby mala na sebe dve podprsenky. Dala si totiž sľub, že už nikdy viac nepôjde pod nôž.

Keď však v jednom časopise uvidela reklamu na televíznou šou Salón poslednej šance, zavolala im a do troch týždňov mala termín na operáciu, kde si nechala poprsie kompletne prerobiť. Našťastie táto zmena jej priniesla obrovskú úľavu a konečne sa môže pýšiť prednosťami, po akých vždy túžila.

Claire teraz ľudí vyzýva, aby si dvakrát premysleli, či pôjdu na plastiku a vyhli sa tak utrpeniu spôsobenému strašnými komplikáciami.

Angličanka prežila peklo: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Angličanka prežila peklo: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu