Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Veľvyslanci v šoku: Žena ich prosila, aby z manžela spravili sexmašinu!

(Zdroj: int)

LONDÝN - Britské veľvyslanectvá po celom svete vlani prijali obvyklú dávku bizarných žiadostí vrátane požiadavky na umlčanie papagája či nariadenia ochablému manželovi, aby sa dostal do formy. S odvolaním sa na britské ministerstvo zahraničia o tom dnes informovala agentúra AFP.

Nemenovaný muž žiadal konzulát v Ríme, aby mu preložil vetu, ktorú si chce nechať vytetovať. Iný zase veľvyslanectvo v Štokholme žiadal, aby preverilo povesť ženy, s ktorou sa zoznámil on-line.

Diplomati hneď v niekoľkých krajinách sa tiež stretli s otázkou, kam je najlepšie vydať sa sledovať futbal, a vysporiadať sa museli tiež so žiadosťami o vstupenky na olympijské hry v Londýne alebo o kontakt na manželku slávneho člena Beatles Paula McCartneyho Nancy Shevellovú.

Konzulát v Pekingu riešil sťažnosť ženy, ktorá si kúpila nekvalitné kopačky "Made in China", zatiaľ čo v Tel Avive žiadala manželka diplomatov, aby nariadili jej mužovi dostať sa do formy, pretože ona s ním chce mať deti.

Muž, ktorý musel v Kambodži do nemocnice po tom, čo ho trafil kameň uvoľnený zo steny opicou, žiadal pomoc s odškodnením - a uistenie, že už sa to znova nestane.

Montrealský konzulát pomohol mužovi, ktorý sa stavil o to, akú farbu majú britské pasy, zatiaľ čo konzulát v malajzijskom Kuala Lumpure musel odpovedať negatívne na žiadosť manželského páru, či by im zaplatil, aby mohli poslať svojich potomkov do medzinárodnej školy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu