Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Červia diera priamo na ulici: V Británii sa mal otvoriť portál do inej dimenzie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: theargus.co.uk)

BRIGHTON - Členovia radnice zostali zmätení po správach, že v jednej z ulíc britského Brightonu sa otvoril portál do inej dimenzie. Konkrétne tento svoj poznatok oznámil 2. mája občan prostredníctvom stránky, kam môžu ľudia nahlásiť cestné výtlky, odhodené odpadky alebo nefunkčné pouličné osvetlenie.

"Nedávno som bol na prechádzke s mojím malým psíkom v okolí Hanoveru v Brightone, keď som si všimol, že na Montreal Road sa otvorila červia diera. Pri bližšom pohľade to vyzeralo ako nejaký portál do iného času, miesta alebo dimenzie. Bol by som ho viac preskúmať, ale bál som sa, že mi zhltne psíka," prezradil na stránke anonymný pisateľ.

Keď na svoju otázku, čo to môže byť, nedostal od kompetentných odpoveď, na stránke uviedol, že na druhý deň šiel opäť okolo a situácia vyzerala ešte vážnejšie. Z portálu vraj vyžarovalo znepokojujúce žlté svetlo a zo steny sa objavoval veľký had. Zároveň muž vyjadril obavy, čo všetko by sa k nám z diery mohlo takýmto spôsobom dostať.

Mestská rada sa však rozhodla, že túto správu nebude prešetrovať. V prípade, že majú občania nejaké otázky, môžu jej ich klásť priamo prostredníctvom e-mailu, pošty alebo telefonicky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu