Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najstaršie britské panny: Dožili sa stovky a nikdy nemali sex!

Pam Shawová Zobraziť galériu (3)
Pam Shawová (Zdroj: profimedia.cz)

BRATISLAVA/LONDÝN - Niektorí ľudia si svoj život bez sexu nevedia predstaviť, iní ho až tak veľmi nepotrebujú a ďalší sú radi, keď majú od neho svätý pokoj. Existujú však aj ženy, ktoré vyčkávajú na svojho prvého milenca roky, aby si boli isté, že je to ten pravý. Alebo jednoducho chcú zostať radšej starými pannami.

Charlotte Bairdová (41)

Najstaršie britské panny: Dožili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ben lister)

Britská štyridsiatnička nielen že doposiaľ neokúsila sexuálne slasti, ale dokonca ani žiadneho muža nepobozkala. Všetko vraj bude až po svadbe s tým pravým.

"Viem, že to mnohých šokuje, že som žiadneho muža ešte v mojom veku nemala, ale som takto spokojná," hovorí Charlotte, ktorá pracuje v mestečku Leigh-on-Sea ako divadelná manažérka. "Život v celibáte mi dáva pocit bezpečia a mám tak nad ním totálnu kontrolu. Nikdy som nepoznala sex, preto mi ani nechýba. "

Charlotte však nežije ako žiadna zatrpknutá starena. Rada cestuje, baví sa s priateľmi a má dokonca čierny pás v bojových umeniach. "Mám rada svoj život taký, aký je a len preto, že som ešte nesúložila, neznamená to, že som divná," podotýka.

Pam Shawová (71)

Britská dôchodkyňa sa dlhé roky pohybovala v kruhoch, v ktorých sa stretávala so známymi osobnosťami ako Tom Jones či Roger Moore. Dalo by sa preto čakať, že o mužskú pozornosť nemala núdzu, ale ona jednoducho neverí na sex pred svadbou.

"Teraz je ten správny čas, aby som sa odovzdala nejakému príjemnému chlapíkovi a prípadne sa za neho vydala. Moje nároky sú ale stále pomerne vysoké. Dúfam, že sa mi podarí zbaliť vysokého, tmavého a pekného milionára," objasňuje svoj úmysel sebavedomá žena, ktorá sa nazdáva, že by bola pre svojho nastávajúceho ternom.

Pokušenie milovať sa vraj na Shawovú doľahlo len raz; keď ako mladá vystupovala na Malte a každý večer sa na ňu chodieval pozerať istý mladík. "Nebola som však ešte pripravená usadiť sa, tak z toho nakoniec nič nebolo."

Gladys Goughová (105)

Najstaršie britské panny: Dožili
Zobraziť galériu (3)

"Nikdy som sa nevydala, ani nemala priateľa. Zrejme to má s tým niečo spoločné. Jednoducho som nemohla byť obťažovaná mužmi," uviedla Gladys, ktorá tiež nikdy nefajčila, neskúšala alkohol ani nebrala žiadne lieky na predpis.

"Vždy som zjedla večeru. Vždy som sa uistila, že som sa najedla dobre. Muži nikdy neboli súčasťou môjho života," dodáva.

Celý svoj život venovala spoznávaniu sveta so svojou sestrou Ednou, ktorá zomrela v roku 1996 vo veku 85 rokov. "Muži nás vždy oslovovali, ale my sme radšej cestovali a hovorili jedna s druhou," uzatvorila Britka.

Clara Meadmoreová (110)

Najstaršia britská panna sa hrdí tým, že sex nikdy nemala kvôli prílišnej zaneprázdnenosti na vytváranie intímnych vzťahov, ktoré sa jej zdali byť veľmi problémové. Už ako 12-ročná vedela, že sa nikdy nevydá a v mladom veku sa radšej sústredila na zarábanie si peňazí na živobytie. Vyslúžilá sekretárka prezradila, že sex pre ňu znamenal manželstvo a ona nemala záujem usadiť sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu